Divoké kočky 2000 Online CZ Titulky

Divoké kočky 2000 Online CZ Titulky

★★★★☆

Divoké kočky má skóre 8,9 z 10, na základě 1452 recenzí



Čerstvě plnoletá Violet (Piper Perabo) opustila rodné New Jersey, aby si v New Yorku splnila svůj sen. Nadšení a optimismus ji ale rychle opouštějí, protože narazí na nepropustnou hradbu nezájmu uměleckých agentů i nahrávacích společností. Navíc jí vykradou byt a Violet záhy po příjezdu na Manhattan stojí před zásadním rozhodnutím. Vzdát se svého snu a vrátit se k milujícímu otci (John Goodman) na předměstí, nebo zatnout zuby a bojovat prozatím ne o uměleckou kariéru, ale o holé přežití? Violet zvolí druhou možnost a najde si v práci v baru Coyote Ugly. Mladé pohledné barmanky tu ve vší počestnosti používají svůj sexappeal a taneční i hudební talent, aby pobavily a k větší žízni rozpálily hosty podniku, který je každou noc našlapaný k prasknutí. Z Violet brzy stane hlavní hvězda baru. Role Divoké Kočky jí pomůže zbavit se chronické trémy, ale znovu ji postaví před osudové dilema. Má se spokojit se svou slávou a dobře placenou prací v baru, nebo jít dál za svým písničkářským snem?


Divoké kočky 2000 Online CZ Titulky

Divoké kočky

Podrobnosti


Původní název : Divoké kočky
Země : Východní Timor
Délka : 150 minut
Jazyk : bihárština (bh)
Žánr : komedie
Režie : Malo Dennis
Scénář : Kamraan Magdalene

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jaival Paigan, Viviana Soroush
Hudba : Chido Radoslaw
Produkce : Mitchall Abigael
Kamera : Nasharn Oneida
Kostýmy : Satsuki Kaeden

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : AVM Productions
Premiéra : USA 16. lednu 1981
Distribuce : Aashirvad Cinemas
Tržby : 16 728 267 USD
Rozpočet : 02 964 145 USD

Divoké kočky / Coyote Ugly (2000) | ČSFD.cz
Jara.Cimrman.jr. Nejsem homosexuál, impotent ani zapšklý intelektuál a tak se musím přiznat, že Divoké kočky vrtící se na baru mi nabídly velmi příjemné chvilky.
Kočka divoká evropská – Wikipedie
Kočka divoká evropská (Felis silvestris silvestris) je poddruh kočky divoké, který se v minulosti vyskytoval především v opadavých lesích v pásu od Skotska až po Východní Evropu.
Divoké kočky (2000) online ke zhlédnutí - Filmy Najserialy ...
Divoké kočky. Čerstvě plnoletá Violet (Piper Perabo) opustila rodné New Jersey, aby si v New Yorku splnila svůj sen. Písničky, které píše, jsou přece skvělé a když se opravdu snažíš, dokážeš to.
Divoké kočky - film online | FILMTORO
Violet Sanfordová chce psát písničky, a tak jede zkusit štěstí do New Yorku. Ačkoli sní o slávě a obdivu, realita je daleko tvrdší. Stydlivá a nevinná Violet je...
Divoké kočky (2000) | Online filmy zadarmo - Filmujeme.sk
Popis k filmu Divoké kočky. Čerstvě plnoletá Violet (Piper Perabo) opustila rodné New Jersey, aby si v New Yorku splnila svůj sen. Písničky, které píše, jsou přece skvělé a když se opravdu snažíš, dokážeš to.


Česká. 480p. Avi. iPhone. Film online. Zdarma.1080p. Download. Cz dabing. Ke Shlednutí. Český Film. 720p. Ulozto. BDrip. 4k blu ray. Sleduj Filmy.. Stream. Stáhnout. Český Dabing. Watch Free. DVDrip. Cz titulky. České. Hd. Celý Film. Full Movie. Ke shlédnutí. Ke Stažení. iPad. MP4