Legenda o vášni 1994 Online CZ Titulky

Legenda o vášni 1994 Online CZ Titulky

★★★★☆

Legenda o vášni má skóre 6,7 z 10, na základě 0056 recenzí



Plukovník Ludlow opustil armádu Spojených států, protože nesouhlasil s genocidou indiánských kmenů, a se svými třemi syny Alfredem, Samuelem a Tristanem se usadil na farmě v Montaně. Když si v roce 1913 přivedl Samuel na usedlost krásnou snoubenku Susannah, nikdo netušil, jak významným způsobem ovlivní život rodiny. Zatím ale v Evropě vypukla válka a všichni bratři se proti vůli otce dobrovolně přihlásí do armády. Krvavá řež válečného běsnění si brzy vybere krutou daň - Alfred je těžce raněn a Samuel umírá. Tristan pomstí smrt svého bratra a po skončení války odchází na moře. Když se po čase vrací do Montany, netuší, že ho čeká vášnivý milostný vztah s osamělou Susannah, že se jeho bratr Alfred stane kongresmanem a že on sám bude muset kvůli záchraně rodinné farmy pašovat alkohol a bojovat s bezohlednou zákeřnou konkurencí...


Legenda o vášni 1994 Online CZ Titulky

Legenda o vášni

Více informací


Původní název : Legenda o vášni
Země : Namibie
Délka : 168 minut
Jazyk : dalmátština
Žánr : romantický thriller
Režie : Iustin Zulaykha
Scénář : Neysa Lovelle

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sher Crimson, Adina Anitha
Hudba : Done Tanishka
Produkce : Alvar Laicey
Kamera : Allyn Reine
Kostýmy : Ato Oluwafikunmi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Tiffany Pictures
Premiéra : USA 26. září 1930
Distribuce : T-Series
Tržby : 14 138 319 USD
Rozpočet : 08 929 186 USD

Legenda o vášni / Legends of the Fall (1994) | ČSFD.cz
Plukovník Ludlow opustil armádu Spojených států, protože nesouhlasil s genocidou indiánských kmenů, a se svými třemi syny Alfredem, Samuelem a Tristanem se usadil na farmě v Montaně.
Legenda o vášni, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Legenda o vášni - SledujFilmy.Online
Plukovník Ludlow opustil armádu Spojených států, protože nesouhlasil s genocidou indiánských kmenů, a se svými třemi syny Alfredem, Samuelem a Tristanem se usadil na farmě v Montaně.
FFFILM: Retro recenze: Legenda o vášni [Legends of the ...
Silvestr se blíží, což je vhodná chvíle na posezení u krbu a u velké televize s červenou knihovnou, konkrétně s polonahým zarostlým mladým Bradem Pittem ve filmu z roku 1993 Legenda o vášni.
Legendy o vášni - James Harrison | Databáze knih
Podmanivý román známého amerického spisovatele, přítele slavného herce Jacka Nicholsona, podle něhož byl natočen drsný, a přesto romantický film Legenda o vášni s Bradem Pittem, Julií Ormondovou a Anthony Hopkinsem v hlavních rolích.


Cz titulky. BDrip. Film online. Ulozto. Stáhnout. Český Dabing. Ke Stažení. Cz dabing. Zdarma. Watch Free. Ke shlédnutí. 720p. Český Film. 4k blu ray. MP4. Full Movie. iPhone. Download. Celý Film. Avi. DVDrip. České. Hd. Česká. 480p. Sleduj Filmy. Stream. Ke Shlednutí. iPad.1080p.