Červený drak 2002 Online CZ Titulky

Červený drak 2002 Online CZ Titulky

★★★★☆

Červený drak má skóre 8,4 z 10, na základě 7969 recenzí



Will Graham, agent FBI, je sice muž středního věku, a přece je již třetím rokem v penzi. Do důchodu odešel po vyšetřování série mimořádně brutálních vražd, kdy se seznámil i s doktorem Lecterem. Ten mu tehdy pomáhal. Will ovšem netušil, že mu pomáhá právě ten, po kom pátrá. Někdejší kolega Jack Crawford má nyní na krku neméně hrozivý případ. Masakr dvou rodin, vždy za úplňku. Do plného měsíce nyní zbývají tři týdny, když Jack požádá Willa o pomoc při pátrání po muži, který je s největší pravděpodobností geniálním šílencem nebo ztělesněním zla. Agent ve výslužbě musí znovu nasadit vlastní život a riskovat bezpečnost své rodiny. Jen tak má šanci Červeného draka vypátrat.


Červený drak 2002 Online CZ Titulky

Červený drak

Podrobnosti


Původní název : Červený drak
Země : Peru
Délka : 147 minut
Jazyk : zabana
Žánr : dobrodružný
Režie : Irisa Jeanmarie
Scénář : Khola Robbie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Harnaik Kledi, Nansi Nol
Hudba : Mohanned Delna
Produkce : Saffiyyah Hinal
Kamera : Khurram Malakia
Kostýmy : Naziha Llewyn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lightstorm Entertainment
Premiéra : USA 17. leden 1943
Distribuce : Enoki Films
Tržby : 10 586 839 USD
Rozpočet : 81 072 443 USD

Červený drak / Red Dragon (2002) | ČSFD.cz
Oba ďaľšie filmy sú len priemerom, niekedy horším ( Hannibal ), niekedy lepším ( Červený drak ). Red Dragon ma potešil svojou atmosférou, ...
Červený drak (film, 2002) – Wikipedie
Červený drak (anglicky Red Dragon) je americko-německý kriminální thriller z roku 2002, který natočil americký režisér Brett Ratner. Vznikl podle stejnojmenné knižní předlohy amerického spisovatele a scenáristy Thomase Harrise.
Červený drak, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Pivní speciály pivovaru Starobrno - PIVO-PIVO (svět piva a ...
Červený drak byl na svoji dobu výjimečný speciál. Kdy vznikla myšlenka mít podobné pivo v nabídce? Jak dlouho trvala příprava na jeho uvedení na trh?
Červený drak / Manhunter (1986) | ČSFD.cz
Červený drak - boj proti choromyslnému vrahovi podle knihy Thomase Harisse, autora Mlčení jehňátek. Psychologický thriller, v němž pomatený vrah za úplňku koná své děsivé činy.


1080p. Ke shlédnutí. Česká. 480p. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Celý Film. Český Dabing. Stream. iPad. Film online. Ke Stažení. Full Movie. Download. Watch Free. DVDrip. iPhone. Český Film. Cz dabing. MP4. Stáhnout. Hd. Cz titulky. České. 720p. Avi. 4k blu ray. Zdarma. BDrip. Ulozto.