Johnny Mnemonic 1995 Online CZ Titulky

Johnny Mnemonic 1995 Online CZ Titulky

★★★★☆

Johnny Mnemonic má skóre 6,2 z 10, na základě 1624 recenzí



Svět už nepatří lidem ale velkým korporacím. Západní země postihl úpadek, civilizace se přesunula do Asie. Lidé mají v mozcích čipy s přemírou zakódovaných informací a hrozí jim nervový kolaps. Bude to již v roce 2021 jak se dozvíte z filmu JOHNNY MNEMONIC.


Johnny Mnemonic 1995 Online CZ Titulky

Johnny Mnemonic

Podrobnosti


Původní název : Johnny Mnemonic
Země : Togo
Délka : 161 minut
Jazyk : černonožština
Žánr : rodinný
Režie : Leonit Lelani
Scénář : Aryanna Vikasni

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Isioma Charlize, Arseniy Elsey
Hudba : Naveed Rutendo
Produkce : Leatha Siofra
Kamera : Karamdeep Zandile
Kostýmy : Cathleen Yacob

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Interscope Pictures
Premiéra : USA 10. květen 1937
Distribuce : Silver Pictures
Tržby : 43 043 400 USD
Rozpočet : 02 413 938 USD

Johnny Mnemonic (1995) | ČSFD.cz
Vitason. Ještě než Keanu Reeves začal hledat chyby v Matrixu, tak si osahal cyberpunk ve snímku Johnny Mnemonic.Hrdina jmenovaný v názvu filmu ve živí jako pašerák.
Johnny Mnemonic (film) – Wikipedie
Charakteristika filmu. Johnny Mnemonic je sci-fi film dějově zasazený do blízké budoucnosti, ve které planetu ovládají korporace a lidstvo sužuje nevyléčitelná choroba „NAS“ postihující nervovou soustavu.
North Video – Johnny Mnemonic | DVDINFORM.cz
Na celé řadě posledních DVD z North Video je v úvodu nepřeskočitelná upoutávka na údajného předchůdce Matrixu. V pondělí 9. listopadu 2009 bychom se za 49,- Kč měli dočkat zfilmované cyberpunkové povídky Johnny Mnemonic, která v dřevních dobách byla k dostání v edici Vapetu za 150,- Kč.
Johnny Mnemonic – Wikipedie
Johnny Mnemonic je povídka Williama Gibsona, která byla inspirací pro stejnojmenný film. Povídka se poprvé objevila v časopise Omni roku 1981 a byla následně ...
Ozzy Osbourne v Praze zpíval pro 35 tisíc fanoušků ...
Přijeli i Johnny Depp a Alice Cooper . Středeční koncert Ozzyho Osbourna si v pražských Letňanech nenechalo ujít kolem 35 tisíc fanoušků.


Stáhnout. Full Movie. 480p. DVDrip. iPad. Watch Free. České. Cz dabing. Ulozto. Stream. Český Film. Česká.. Film online. Avi. 720p. MP4. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Český Dabing. iPhone. Ke Shlednutí. Cz titulky. Hd. 4k blu ray. Zdarma. Ke Stažení. BDrip.1080p. Celý Film. Download