Mortal Instruments: Město z kostí 2013 Online CZ Titulky

Mortal Instruments: Město z kostí 2013 Online CZ Titulky

★★★★☆

Mortal Instruments: Město z kostí má skóre 6,8 z 10, na základě 1092 recenzí



Clary je obyčejná patnáctiletá holka, která žije v New Yorském Brooklynu se svou mámou. Má poklidný život jako ostatní, až do okamžiku, kdy se večer v klubu stane vražda a ona je jediná, která ji v zaplněném klubu vidí. Tělo zavražděného se navíc hned vypaří. Clary začne vidět to, co ostatní ne a slyšet to, co ostatní ne. Hned na to po náhlém a nevysvětlitelném zápase s podivným stvořením zmizí i její máma. Při pátrání po ní začíná Clary odhalovat temná tajemství o skrytém světě stínů, který odedávna existuje hned vedle toho našeho. Potkává bojovníky – Lovce stínů - napůl lidi a napůl anděly, kteří po staletí plní roli strážců a ochraňují lidstvo před dalšími obyvateli jejich světa. Před vlkodlaky, upíry a dalšími démony a silami zla. Tváří v tvář všem legendárním tvorům hrůzy se Clary přidává k Lovcům stínů a objevuje v sobě odvahu, sílu a schopnosti, o nichž neměla dosud nejmenší tušení. (oficiální text distributora)


Mortal Instruments: Město z kostí 2013 Online CZ Titulky

Mortal Instruments: Město z kostí

Více informací


Původní název : Mortal Instruments: Město z kostí
Země : Bahamy
Délka : 168 minut
Jazyk : louisianská kreolština
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Quintus Shneur
Scénář : Jakia Hawraa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zumra Udham, Carlisa Carrol
Hudba : Daisee Niamah
Produkce : Aditri Gustavo
Kamera : Yisroel Umayyah
Kostýmy : Wing Afrida

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Gate Studios
Premiéra : USA 11. leden 1906
Distribuce : Wizart Animation
Tržby : 49 242 470 USD
Rozpočet : 54 331 850 USD

Mortal Instruments: Město z kostí, Sleduj filmy online ...
Popis: Clary je obyčejná patnáctiletá holka, která žije v New Yorském Brooklynu se svou mámou. Má poklidný život jako ostatní, až do okamžiku, kdy se večer v klubu stane vražda a ona je jediná, která ji v zaplněném klubu vidí.
Mortal Instruments: Město z kostí / Chroniken der ...
Další z velké řady teen fantasy o dívce, která zjistí, že je výjimečná a do toho se stihne zaplést do milostného trojúhelníku, ale tenhle film byl pro mě alespoň trochu snesitelný na rozdíl třeba od nedávného Hostitele, proto ty tři hvězdy, i když s odřenýma ušima.
Mortal Instruments: Město z kostí – Wikipedie
Mortal Instruments: Město z kostí je americký film z roku 2013, inspirovaný knižní sérii Nástroje smrti od Cassandry Clare. Hlavními hvězdami jsou Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan, Kevin Zegers, Jemima West, Godfrey Gao, Lena Headey, Jonathan Rhys Meyers, Aidan Turner, Kevin Durand a Jared Harris.
Mortal Instruments: Město z kostí / The Mortal Instruments ...
A ona je jedním z nich. Tento film vznikl na motivy knih americké spisovatelky Cassandry Clare, jenž napsala zatím celkem pět dílů ze série Mortal Instruments, která se stala světovým bestsellerem. Režisérem se stal Harald Zwart, jenž nemá ve svém žebříčku zrovna nejpovedenější filmy ani nemluvím o Růžovém panteru 2.
Mortal Instruments: Město z kostí (2013) - The Mortal ...
Co vzejde z toho, když spojíte Stmívání, Harryho Pottera, Desáté království a Indiana Jonese? Město z kostí, alespoň mě to tak přišlo, i když na tohle se narozdíl od Stmívání dalo koukat, ale čekala jsem podle traileru něco lepšího, i když byl řekla, že to byl spíš průměr.


DVDrip. Český Dabing. Stream. České.1080p. Ke Shlednutí. Cz dabing. Ke Stažení. Zdarma. Download. Sleduj Filmy. Avi. Ke shlédnutí. iPad. Ulozto. BDrip. 720p. 480p.. Full Movie. Český Film. iPhone. MP4. Watch Free. 4k blu ray. Celý Film. Hd. Stáhnout. Česká. Film online. Cz titulky