Pád Třetí říše 2004 Online CZ Titulky

Pád Třetí říše 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Pád Třetí říše má skóre 8,2 z 10, na základě 8127 recenzí



Adolf Hitler slaví 20.dubna 56. narozeniny v kruhu svých věrných spolupracovníků a svého štábu. Eva Braunová už s ním také několik dní žije v bunkru. Himmler, Goering a stranické špičky se odsunuly do bezpečnějších částí Německa, zatímco Hitler nechce v žádném případě opustit své hlavní město. 29. dubna Rudá armáda obklíčila vládní čtvrť a odřízla ji od ostatního území Berlína, v jehož ulicích se bojuje o každý dům. Během této noci diktuje Hitler sekretářce Traudl Jungové svou poslední vůli a žení se s Evou Braunovou. Svatebními svědky jsou Goebbels a Borman. 30. dubna zahájila ruská armáda boj o Říšský sněm (Reichstag). Hitler se rozhodl spáchat sebevraždu. Společně s Evou Braunovou se otrávili a jejich mrtvoly byly spáleny na zahradě říšského kancléřství. O den později otrávila Magda Goebbelsová ve spánku svých šest dětí. Pak odešli Magda a Joseph Goebbelsovi do zahrady a zastřelili se. Přestože generál Weindling vydal rozkaz ke kapitulaci, v ulicích se bojuje dál.


Pád Třetí říše 2004 Online CZ Titulky

Pád Třetí říše

Více informací


Původní název : Pád Třetí říše
Země : Litva
Délka : 169 minut
Jazyk : asturština (ast)
Žánr : romantická komedie
Režie : Naomi Brynmor
Scénář : Basil Ginette

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Leonhard Danann, Afsha Daniela
Hudba : Rama Risharn
Produkce : Chaudry Axel
Kamera : Carlyn Maisy
Kostýmy : Samiyah Elifnaz

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Golan-Globus
Premiéra : USA 21. březen 1901
Distribuce : Eon Productions
Tržby : 74 072 990 USD
Rozpočet : 67 968 345 USD

Pád Třetí říše – Wikipedie
Pád Třetí říše (v německém originále Der Untergang) je hraný film německého režiséra Olivera Hirschbiegela z roku 2004 o posledních dnech v Hitlerově bunkru pod říšským kancléřstvím.
Pád Třetí říše - SledujFilmy.Online
20. července 1944 byl spáchán ve Vůdcově hlavním stanu Vlčím doupěti (Wolfsschanze), atentát na Hitlera. Z bezprostřední blízkosti zažila tuto událost jeho osobní sekretářka GERTRAUD TRAUDL JUNGE.
Vznik a pád třetí říše - William L. Shirer na Aukru
Vznik a pád třetí říše - William L. Shirer Vznik a pád Třetí říše Williama L. Shirera představuje klasické dějiny nacistického Německa.
Pád Třetí říše, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Pád Třetí říše Untergang, Der Caduta - Gli ultimi giorni di Hitler, La
Pád Třetí říše / Der Untergang (2004) | ČSFD.cz
Film PÁD TŘETÍ ŘÍŠE vznikl na základě knihy osobní sekretářky Adolfa Hitlera Traudl Jungové "Bis zur letzten Stunde".


Sleduj Filmy. Ulozto.. iPad. 480p. Celý Film. Zdarma. Hd. Cz titulky.1080p. Ke Stažení. Český Dabing. Avi. Cz dabing. Full Movie. Česká. 720p. Film online. Stream. DVDrip. Ke shlédnutí. 4k blu ray. MP4. iPhone. BDrip. Watch Free. České. Download. Stáhnout. Ke Shlednutí. Český Film