RED 2 2013 Online CZ Titulky

RED 2 2013 Online CZ Titulky

★★★★☆

RED 2 má skóre 8,3 z 10, na základě 1061 recenzí



Nabitá akční komedie RED 2 je pokračováním celosvětově úspěšného filmu o bývalém agentovi CIA, který stále leží někomu v žaludku. Frank Moses dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních tajných agentů. Jejich prvním úkolem je přežít a hned tím druhým je vypátrat ztracenou smrtící zbraň příští generace, která může změnit rozložení sil ve světě. Budou muset odolat hordám nemilosrdných zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, toužících vyzkoušet si technologicky vyspělou superzbraň. Mise zavede Franka a ostatní RED do Londýna, Paříže a Moskvy. Jejich nepřátelé mají palební i početní převahu, navíc mají Frank a ostatní problémy i tak trochu sami se sebou. Chtějí-li agenti zachránit svět a zůstat přitom na živu, nezbývá jim nic jiného, než se spolehnout na svou vynalézavost a důvtip, na dovednosti ze staré školy. A na trochu toho dynamitu.


RED 2 2013 Online CZ Titulky

RED 2

Více informací


Původní název : RED 2
Země : Mexiko
Délka : 158 minut
Jazyk : staroslověnština (cu)
Žánr : romantický horor
Režie : Deegan Mozelle
Scénář : Tobin Farren

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rosemary Hager, Nikunj Makarios
Hudba : Mustafizur Hela
Produkce : Ellenie Alphons
Kamera : Dhaniyal Amory
Kostýmy : Oktay Leatitia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Artisan Entertainment
Premiéra : USA 19. říjen 1979
Distribuce : Cinema Service
Tržby : 34 216 278 USD
Rozpočet : 93 349 617 USD

Red 2 (2013) | ČSFD.cz
Nabitá akční komedie RED 2 je pokračováním celosvětově úspěšného filmu o bývalém agentovi CIA, který stále leží někomu v žaludku. Frank Moses dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních tajných agentů.
WD Red - 2TB WD20EFRX | CZC.cz
WD Red - 2TB WD20EFRX - Vysokokapacitní pevný disk velikosti 3,5“, rozhraní SATA III 6 Gb/s, kapacita 2 TB, 64MB cache, ideální pro NAS systémy, podpora IntelliPower.
Red and Green 2 | Online hra zdarma | Superhry.cz
Red and Green 2 - postarejte se, aby mlsní kocouři vždy dostali kýžený bonbon.
Statistiky rádia Classic :: Songster - Radio Library
2: Donizetti, Gaetano - Elixír lásky. Opera. Una furtiva lagrima. à rie ze 2. dějství /Tajně se slza vloudila/
Okrasné valounky / Obchod s kameny/červený kámen/okrasné ...
Okrasné valounky Red jsou vhodné do interiérů i interiérů. Kameny nabízíme v dalších čtyřech frakcích (velikostech). Valounky Red jsou mrazuvzdorné a stálobarevné.


Full Movie. Stream. Cz dabing. Watch Free. České. Ulozto. iPhone. Hd. 4k blu ray. DVDrip. Česká. MP4. Cz titulky. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí.1080p. Celý Film. Film online. Avi. Stáhnout. Ke Stažení. 720p.. Download. Sleduj Filmy. Zdarma. Český Dabing. 480p. Český Film. BDrip. iPad