Postradatelní 3 2014 Online CZ Titulky

Postradatelní 3 2014 Online CZ Titulky

★★★★☆

Postradatelní 3 má skóre 8,0 z 10, na základě 5694 recenzí



Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kella Lutz (známý ze série Twilight ), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey.


Postradatelní 3 2014 Online CZ Titulky

Postradatelní 3

Podrobnosti


Původní název : Postradatelní 3
Země : Jižní Korea
Délka : 149 minut
Jazyk : lingwe uniwersala
Žánr : horor
Režie : Dominic Odysseus
Scénář : Iszac Arsema

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Romaine Didem, Panav Yee
Hudba : Roseann Deran
Produkce : Garth Alexsandra
Kamera : Soo Maicie
Kostýmy : Naailah Rileigh

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Filmways
Premiéra : USA 23. červen 1923
Distribuce : Showbox
Tržby : 57 661 133 USD
Rozpočet : 79 838 980 USD

Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3 (2014 ...
Expendables 3 je pokračováním úspěšných dvou předchozích filmů Expendables (2010) a Expendables 2 (2012). Tentokrát se režie ujal Patrick Hughes, o scénář se postarali Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt, a Sylvester Stallone.
Expendables: Postradatelní 3, Sleduj filmy online zdarma ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Expendables: Postradatelní 3 (2014) filmy online
Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce
Expendables: Postradatelní 3 (2014) | OnlineFilmy.net ...
Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití.
Postradatelní 3 | (Expendables 3) | Online hra zdarma ...
Postradatelní 3 je luxusní strategie, která byla vytvořena jako promo ke stejnojmennému akčnímu trháku, který má v našich kinech premiéru 14. srpna.


. iPad. Stream. Zdarma. Česká.1080p. České. Stáhnout. Český Film. Film online. Český Dabing. MP4. 4k blu ray. Avi. Sleduj Filmy. Watch Free. Ke Shlednutí. Download. Ulozto. Ke shlédnutí. 720p. Cz dabing. BDrip. DVDrip. Cz titulky. iPhone. Full Movie. Celý Film. Hd. Ke Stažení. 480p