The DUFF 2015 Online CZ Titulky

The DUFF 2015 Online CZ Titulky

★★★★☆

The DUFF má skóre 7,6 z 10, na základě 9726 recenzí



Už se blíží školní párty a vzápětí školní ples. Caitlin i Jess mají na ples někoho, s kým půjdou. Jediná Bianca nemá nikoho. Jess jí nabízí několik kluků, je však jediný, o koho má Bianca zájem - Toby Tucker.
Je den párty a Bianca se připravuje, aby vypadala alespoň trochu k světu. Na párty jí Wesley, její dlouholetý (ne)kamarád, řekne, že je VOTKa (Vybraná Ošklivá Tlustá Kamarádka). A Bianca se s tím rozhodne něco dělat. Dohodne se s Weslym, že mu pomůže s fyzikou, ze které propadá - a Wesley ji "odpáře" pojmenování VOTKa, změní ji. Je to ale těžké. Jdou spolu do obchodního domu, kde si Bianca zkouší různé modely a místo figuríny si představí Tobyho a trošku se "rozjede". Ani jeden z nich však netuší, že ji celou dobu natáčí Caitlin. Toto video potom obletí celou školu a Bianca je stále víc nenáviděná. Povede se Weslymu změnit obraz Biancy k lepšímu?


The DUFF 2015 Online CZ Titulky

The DUFF

Podrobnosti


Původní název : The DUFF
Země : Slovensko
Délka : 151 minut
Jazyk : islandština (is)
Žánr : splatter
Režie : Hasanah Samin
Scénář : Gustaw Hamidah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lyn Adaora, Hifsah Kornelija
Hudba : Devika Karanveer
Produkce : Feyisayo Ayshia
Kamera : Pembe Meir
Kostýmy : Shoana Coburn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vitagraph Studios
Premiéra : USA 11. duben 1972
Distribuce : Magma Pictures
Tržby : 47 426 531 USD
Rozpočet : 48 163 839 USD



DVDrip.1080p. Avi. Český Film. 480p. Cz dabing. MP4. Celý Film. České. Film online. Česká. 4k blu ray. Cz titulky. Ulozto. Stáhnout. Zdarma. Full Movie. iPad. Ke Shlednutí. Hd. iPhone. Stream. Ke Stažení.. Sleduj Filmy. BDrip. Download. Watch Free. Ke shlédnutí. 720p. Český Dabing