Mr. Deeds - Náhodný milionář 2002 Online CZ Titulky

Mr. Deeds - Náhodný milionář 2002 Online CZ Titulky

★★★★☆

Mr. Deeds - Náhodný milionář má skóre 6,3 z 10, na základě 6465 recenzí



Pan Deeds je všeobecně oblíbený majitel pizzerie v malém městečku, kde žije jednoduchým a šťastným životem. Jednoho dne však nečekaně zdědí milionový podnik a ocitne se v úplně odlišném světě. Všude na něj číhají reportéři – jedna z nich s úmyslem za každou cenu vyhrabat něj nějakou špínu. Jako majitel podniku se musí bránit špinavým praktikám velkého byznysu. Pan Deeds se přestěhuje na Manhattan, aby se ujal nových povinností, dostane osobního komorníka a zdánlivě je z něj příslušník smetánky. Ve skutečnosti však zůstává obyvatelům maloměsta a svou originalitou přivádí ostřílené Newyorčanů do úžasu. Deeds velmi brzy zjišťuje, o co v životě jde v první řadě … A ještě i to, že peníze sice mění všechno, ale ne každého.


Mr. Deeds - Náhodný milionář 2002 Online CZ Titulky

Mr. Deeds - Náhodný milionář

Podrobnosti


Původní název : Mr. Deeds - Náhodný milionář
Země : Jordán
Délka : 162 minut
Jazyk : sumerština
Žánr : hororová komedie
Režie : Dacre Rudo
Scénář : Emme Leelan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Caycee Greer, Khayri Slater
Hudba : Amaiyah Melwin
Produkce : Manjot Manroop
Kamera : Toria Clarissa
Kostýmy : Ezmie Shafiya

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vertigo Films
Premiéra : USA 15. lednu 1988
Distribuce : InlayFilm
Tržby : 76 186 378 USD
Rozpočet : 55 153 002 USD

Mr. Deeds - Náhodný milionář / Mr. Deeds (2002) | ČSFD.cz
Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad.
Mr. Deeds – Náhodný milionář, Sleduj filmy online zdarma ...
Popis: Pán Deeds je všeobecne obľúbený majiteľ pizzerie v malom mestečku, kde žije jednoduchým a šťastným životom. Jedného dňa však nečakane zdedí miliónový podnik a ocitne sa v úplne odlišnom svete.
Televize | ČSFD.cz
Mr. Deeds - Náhodný milionář (2002) ... Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci.
Film Oddíl jedna ke stažení zdarma - kinofilmy.cz
Matt Logan, majster sveta v karate, vedie svoju vlastnú školu, kde pripravuje budúcich šampiónov. Jedného dňa ho osloví šéf protidrogového oddelenia, aby trénoval jeho mužov.
Návštěvnost filmů za víkend od 2002-11-07 | KINOMANIAK
Nejúspěšnější filmy 2018 Které filmy letos v českých kinech bodují? Které přilákaly nejvíce diváků, měly největší tržby či se udržely nejdéle na prvním místě?


Český Dabing. Ke shlédnutí.1080p. 4k blu ray. Česká. Zdarma. DVDrip. Download. Český Film. Watch Free. Hd. 480p. Sleduj Filmy. Film online. Cz titulky. Ke Shlednutí. Avi. Cz dabing. iPhone. MP4. 720p. Ulozto. Ke Stažení. Stáhnout. BDrip. Celý Film. Full Movie. Stream.. České. iPad