Přelet nad kukaččím hnízdem 1975 Online CZ Titulky

Přelet nad kukaččím hnízdem 1975 Online CZ Titulky

★★★★☆

Přelet nad kukaččím hnízdem má skóre 8,8 z 10, na základě 7212 recenzí



Když svobodomyslný malý podvodníček Randle P. McMurphy (Jack Nicholson) přichází do státní psychiatrické nemocnice, jeho nakažlivý odpor k disciplíně otřese rutinou celého zařízení. On je jednou stranou nastávající války. Uhlazená, chladně monstrózní sestra Ratchedová (Louise Fletcher) druhou. V sázce je osud všech pacientů na oddělení. Tato elektrizující adaptace bestselleru Kena Keseyho získala všech pět hlavních Oscarů za rok 1975: Nejlepší film (produkce Saul Zaentz a Michael Douglas), herec (Nicholson), herečka (Fletcher), režisér (Miloš Forman) a adaptovaný scénář (Lawrence Hauben a Bo Goldman). Divoký, spalující film s vynikajícím hereckým obsazením, čítajícím mj. Brada Dourifa, Dannyho DeVita a debutujícího Christophera Lloyda, si je plně zaslouží.


Přelet nad kukaččím hnízdem 1975 Online CZ Titulky

Přelet nad kukaččím hnízdem

Podrobnosti


Původní název : Přelet nad kukaččím hnízdem
Země : Paraguay
Délka : 169 minut
Jazyk : tonkavština
Žánr : film noir
Režie : Kiro Juliane
Scénář : Neisha Resham

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bronwyn Kimmy, Dishan Tobyn
Hudba : Samet Rutendo
Produkce : Shiala Diego
Kamera : Rabab Messiah
Kostýmy : Aloka Orinta

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : The Weinstein
Premiéra : USA 17. duben 1904
Distribuce : Strand Releasing
Tržby : 19 121 888 USD
Rozpočet : 67 456 406 USD

Přelet nad kukaččím hnízdem :: Miloš Forman
Kniha však nikdy nedorazila, pravděpodobně ji zabavili tehdejší českoslovenští cenzoři. Když Forman knihu Přelet nad kukaččím hnízdem později již v americkém exilu dostal od jeho syna Michaela, netušil, že je to tatáž, kterou mu před časem nabízel jeho otec.
Přelet nad kukaččím hnízdem / One Flew Over the Cuckoo's ...
Randall Patrick McMurphy byl na léčení poslán soudem. On sám si z toho hlavu moc nedělá, protože se tím může vyhnout pracovní farmě. Brzy však začíná zjišťovat, že se nejedná o hotel, ale o léčebný ústav, který má daná přesná pravidla. Nad jejich přísným dodržováním má bdít vrchní sestra Ratchedová.
Přelet nad kukaččím hnízdem, Sleduj filmy online zdarma na ...
Přelet nad kukaččím hnízdem One Flew Over the Cuckoo's Nest Prelet nad kukučím hniezdom
Přelet nad kukaččím hnízdem - film online | FILMTORO
Včera pro krátké, ale těžké nemoci bohužel zemřel jeden z nejslavnějších českých režisérů, Miloš Forman. Patřil k nejvýznamnějším osobnostem tzv "nové české vlny" (Lásky jedné plavovlásky, Hoří má panenko), velkého uznání se mu dostalo i po emigraci do USA (Přelet nad kukaččím hnízdem, Amadeus). Bylo mu 86 let.
PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM - Posters.cz
Plakát PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM - Miloš Forman, Jack Nicholson Plakáty > Filmové plakáty. Celková cena: 249 K ...


480p. Česká. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Film online. Cz dabing. Download. Hd. MP4. Watch Free. iPad. Full Movie. Stream. Ke shlédnutí. Český Dabing.. 4k blu ray. Zdarma. iPhone. Avi. 720p.1080p. České. BDrip. Stáhnout. DVDrip. Celý Film. Český Film. Ke Stažení. Cz titulky. Ulozto