Romeo musí zemřít 2000 Online CZ Titulky

Romeo musí zemřít 2000 Online CZ Titulky

★★★★☆

Romeo musí zemřít má skóre 6,2 z 10, na základě 7865 recenzí



Mají zbraně, jsou v úzkých, ale nemají šanci proti bývalému hongkongskému policajtovi Han Singovi. Tento nadmíru akční film producenta Joela Silvera (Matrix) s Jetem Liem (Smrtonosná zbraň 4) v hlavní roli je kombinací fantastických scén bojového umění, skvělých visuálních efektů a prvotřídní hudby. Jet Li hraje drsného Hana, který chová sympatie k Trish ODay, přestože jsou jejich rodiny velkými nepřáteli v nelítostném boji o vlastnictví Oaklandské dostihové dráhy. Při hledání příčin krvavého sváru se oba společně střetávají s mnoha nebezpečnými situacemi a s nepolevujícím napětím. Žádné zbraně? Žádná posedlost? Žádný problém!


Romeo musí zemřít 2000 Online CZ Titulky

Romeo musí zemřít

Podrobnosti


Původní název : Romeo musí zemřít
Země : Komory
Délka : 169 minut
Jazyk : maršálština (mh)
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Razika Elliese
Scénář : Muhammet Adetayo

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tryphena Zaya, Shannah Kinda
Hudba : Georgann Parish
Produkce : Jeevika Elexa
Kamera : Anuar Prish
Kostýmy : Sofiat Amisa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Polybona Films
Premiéra : USA 11. březen 1944
Distribuce : Red Chillies
Tržby : 78 784 521 USD
Rozpočet : 22 149 918 USD

Romeo musí zemřít / Romeo Must Die (2000) | ČSFD.cz
Navzdory názvu ve filmu naprosto nefiguruje jakákoliv romance. Jet Li i Aaliyah fungují pouze jednotlivě a nějakou náklonnost mezi nimi si musí divák leda představovat. To by nevadilo, kdyby tam bylo alespoň dostatečné množství akce, ale to bohužel také není.
Romeo musí zemřít, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Romeo musí zemřít | FILMTORO
Je film Romeo musí zemřít dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Romeo musí zemřít (2000) - film online zdarma
Mrkněte třeba právě na film Romeo musí zemřít. Níže můžete najít odkazy na přímé stažení filmu Romeo musí zemřít Fandíte-li československé filmové databázi csfd.cz, níže najdete odkaz přímo na profil tohoto filmu.
Romeo musí zemřít | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Romeo musí zemřít (2000) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Mají zbraně, jsou v úzkých, ale nemají šanci proti bývalému hongkongskému policajtovi Han Singovi.


Ulozto. Download. 4k blu ray.. Zdarma. Český Film. 720p. iPhone. Stáhnout. Ke shlédnutí. MP4. 480p. Česká. Celý Film. iPad. BDrip. DVDrip. Český Dabing.1080p. České. Full Movie. Watch Free. Avi. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Film online. Stream. Cz dabing. Hd. Cz titulky