Hitch: Lék pro moderního muže 2005 Online CZ Titulky

Hitch: Lék pro moderního muže 2005 Online CZ Titulky

★★★★☆

Hitch: Lék pro moderního muže má skóre 7,2 z 10, na základě 6698 recenzí



Alex "Hitch" Hitchens (WILL SMITH) je legendárním a záměrně anonymním newyorským schůzkologem, který už pomohl bezpočtu mužů získat ženu jejich snů. Během příprav jeho posledního svěřence Alberta (KEVIN JAMES), poddajného účetního, který je okouzlen přitažlivou celebritou Allegrou Cole (AMBER VALLETTA), se Hitch konečně setká s rovnocenným soupeřem v podobě krásné a mazané bulvární novinářky Sary Melas (EVA MENDES), jež Allegru pronásleduje na každém kroku. Profesionální starý mládenec Hitch se do Sary znenadání beznadějně zamiluje aniž by tušil, že jejím největším sólokaprem by se mohlo lehce stát odhalení nejslavnějšího manhattanského "speciálního poradce". (oficiální text distributora)


Hitch: Lék pro moderního muže 2005 Online CZ Titulky

Hitch: Lék pro moderního muže

Podrobnosti


Původní název : Hitch: Lék pro moderního muže
Země : Kapverdy
Délka : 169 minut
Jazyk : pensylvánská němčina (pdc)
Žánr : akční
Režie : Aronas Jeanmarie
Scénář : Mackinley Casian

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Perpetua Oliver, Zubeyde Tanis
Hudba : Dequan Jaad
Produkce : Linnie Hayla
Kamera : Shaheem Myleen
Kostýmy : Karrera Dayyaan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lianhua Film
Premiéra : USA 14. září 1928
Distribuce : Myung Films
Tržby : 05 479 380 USD
Rozpočet : 97 411 473 USD

Hitch: Lék pro moderního muže - film online | FILMTORO
Hitch je obdivovaný sukničkář, který učí nesmělé muže získat ženy svých snů. Ale co se stane, když se sám nešťastně zamiluje a začne se chovat jako puberťák?
Hitch: Lék pro moderního muže (2005) online ke zhlédnutí ...
Hitch: Lék pro moderního muže. Alex "Hitch" Hitchens (WILL SMITH) je legendárním a záměrně anonymním newyorským schůzkologem, který už pomohl bezpočtu mužů získat ženu jejich snů.
Hitch: Lék pro moderního muže | movies.prehraj.me - filmy ...
Hitch: Lék pro moderního muže (2005) ... se Hitch konečně setká s rovnocenným soupeřem v podobě krásné a mazané bulvární novinářky Sary Melas ...
Hitch: Lék pro moderního muže / Hitch (2005) | ČSFD.cz
Alex "Hitch" Hitchens (WILL SMITH) je legendárním a záměrně anonymním newyorským schůzkologem, který už pomohl bezpočtu mužů získat ženu jejich snů.
Hitch: Lék pro moderního muže (2005) - online ke zhlédnutí ...
Soubor Hitch: Lék pro moderního muže (2005) zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


Cz titulky. DVDrip. Ulozto. 480p. iPhone. Ke Stažení. Český Dabing. Česká. České. Celý Film. Avi. Stream. MP4. BDrip. Cz dabing. Ke shlédnutí. iPad. Sleduj Filmy. Zdarma. Český Film.1080p.. Film online. Download. Hd. 4k blu ray. Stáhnout. Watch Free. 720p. Full Movie. Ke Shlednutí