Jak vycvičit draka 2010 Online CZ Titulky

Jak vycvičit draka 2010 Online CZ Titulky

★★★★☆

Jak vycvičit draka má skóre 8,0 z 10, na základě 8038 recenzí



Dobrodružství se odehrává na drsném Severu, který obývají ještě drsnější Vikingové a spolu s nimi i draci. Ti jsou jednoznačně nejdrsnější. Jediný, kdo není drsný ani trochu, je hlavní hrdina Škyťák. Vikinský teenager nějak nemůže zapadnout mezi ostatní obyvatele rodného ostrova Blpu, protože na rozdíl od nich spíš než svaly (kterých má pomálu), používá hlavu. Asi by se to dalo přejít, kdyby Škyťák nebyl synem náčelníka vesnice, Kliďase Velikána. Taťka má syna rád, ale bohužel si uvědomuje jeho „nedostatečnost“. Zvlášť když se blíží Škyťákovo iniciační uvedení mezi dospělé Vikingy, které lze úspěšně absolvovat jediným způsobem – zabitím draka v souboji.


Jak vycvičit draka 2010 Online CZ Titulky

Jak vycvičit draka

Více informací


Původní název : Jak vycvičit draka
Země : Bahrajn
Délka : 167 minut
Jazyk : javánština (jv)
Žánr : dobrodružný
Režie : Bassim Civan
Scénář : Larna Hamidah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Posie Shada, Cory Brittny
Hudba : Museerah Osamah
Produkce : Meyah Sancia
Kamera : Hirra Emmy
Kostýmy : Warisha Harlow

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : DAR Motion
Premiéra : USA 22. květnu 1955
Distribuce : TriStar Pictures
Tržby : 47 765 391 USD
Rozpočet : 49 852 300 USD

Jak vycvičit draka (2010) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Viděli jste už trojrozměrného draka? A Vikinga? Pokud ne, budete mít příležitost v animované komedii Jak vycvičit draka od studia DreamWorks. Rodičové chlupaté Kung Fu Pandy a zeleného zlobráka Shreka se tentokrát rozhodli pro podívanou, která je ve všech ohledech poněkud drsnější.
Jak vycvičit draka / How to Train Your Dragon (2010) | ČSFD.cz
Jak vycvičit draka je žánrově čisté fantasy, plné úžasných scenérií, super momentů, legrace, napětí... A hodně se v něm lítá. Některé momenty jsou prakticky kulervoucí, technicky je každý z huňatých vikingů živější, než celé Vzhůru do oblak dohromady a jediné, co tak trochu kazí dojem je poněkud prázdnější příběh.
Jak vycvičit draka 2 - SledujFilmy.Online
Popis: Ostrov Blp býval místem, kde Vikingové ve dne v noci bojovali s draky. Pak však mladý snílek Škyťák vycvičil draka Bezzubku, spřátelil se s ním a hlavně všem vysvětlil, že lidé a draci mohou žít v harmonii.
Jak vycvičit draka 3
V pořadí třetího pokračován úspěšné série Jak vycvičit draka se dočkáme 18. května 2018 1. března 2019. Nemusí to ale být konečné datum, neboť již teď bylo toto datum třikrát posunuto (nejdříve 17. června 2016, pak na 9. června 2017, na 29. června 2018 a naposledy na 1. března 2019).
Film Jak vycvičit draka 2 online | VideoSeriály
Ostrov Blp býval místem, kde Vikingové ve dne v noci bojovali s draky. Pak však mladý snílek Škyťák vycvičil draka Bezzubku, spřátelil se s ním a hlavně všem vysvětlil, že lidé a draci mohou žít v harmonii.


Ulozto. Full Movie. iPhone. Český Film. Download. Watch Free. Česká. 480p. České. Cz titulky. Stream. BDrip. Ke Shlednutí. MP4. Celý Film. Stáhnout. Ke Stažení. Cz dabing. Zdarma.1080p. Sleduj Filmy. DVDrip. 720p.. Český Dabing. Ke shlédnutí. Avi. Film online. Hd. iPad. 4k blu ray