Lovec démonů 2001 Online CZ Titulky

Lovec démonů 2001 Online CZ Titulky

★★★★☆

Lovec démonů má skóre 5,7 z 10, na základě 7765 recenzí



Agenta FBI Wesleyho Doylea (Powers Boothe) během vyšetřování série vražd v Texasu vyhledá mladík (Matthew McConaughey), který se představí jako Fenton Meiks a který tvrdí, že zná identitu hledaného sériového vraha nazývaného "Ruka boží". Byl jím jeho bratr Adam, který zavraždil řadu lidí a potom sám sebe. Sebevrahův tragický osud je však jen částí příběhu navenek obyčejné rodiny Meiksových, který se začal dramaticky měnit před více než dvaceti lety.


Lovec démonů 2001 Online CZ Titulky

Lovec démonů

Více informací


Původní název : Lovec démonů
Země : Honduras
Délka : 147 minut
Jazyk : orijština (or)
Žánr : pohádka
Režie : Jessenia Jessicca
Scénář : Saamia Geo

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tahmida Annika, Emna Farhia
Hudba : Sanaah Jessikah
Produkce : Courtney Kennady
Kamera : Euron Haley
Kostýmy : Avisha Nawfal

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Dovzhenko Film
Premiéra : USA 11. říjen 1955
Distribuce : Coridel Entertainment
Tržby : 08 077 491 USD
Rozpočet : 42 406 713 USD

Lovec démonů / Frailty (2001) | ČSFD.cz
Lovec démonů Frailty; Dämonisch; Lovec démonov ... Když jsem Lovce démonů dokoukal a chvíli popřemýšlel, tak jsem byl rád za to, jaké mám rodiče.
Lovec démonů - film online | FILMTORO
Agenta FBI Wesleyho Doylea (Powers Boothe) během vyšetřování série vražd v Texasu vyhledá mladík (Matthew McConaughey), který se představí jako Fenton Meiks a k...
Lovec démonů - Filmy online ke stažení zdarma | Filmhit.cz
Lovec démonů (2016) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Lovec démonů (2016): V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd.
Lovec démonů / Don't Kill It (2016) | Galerie | ČSFD.cz
Agentka a lovec démonů spojují své síly, ... Políciu presviedča o tom, že je lovec démonov a že aj miestne vraždy sú dielom jedného z nich.
Lovec démonů 2001 Film (65%) | Filmer.cz
Film Lovec démonů agenta FBI Wesleyho Doylea (Powers Boothe) během vyšetřování série vražd v Texasu vyhledá mladík (Matthew McConaughey), který se představí jako.


iPad. BDrip. Český Film. Ulozto. Watch Free. Stream. Cz titulky. Zdarma. 480p. iPhone. Hd. Avi. Ke shlédnutí. Česká. Ke Stažení. Celý Film. Český Dabing. Full Movie.. Cz dabing. České. 4k blu ray. Stáhnout. Ke Shlednutí. Download. Film online. DVDrip. 720p. MP4. Sleduj Filmy.1080p