Řekni cokoliv... 1989 Online CZ Titulky

Řekni cokoliv... 1989 Online CZ Titulky

★★★★☆

Řekni cokoliv... má skóre 7,6 z 10, na základě 1044 recenzí



Dokáže mladý středoškolák John Cusack obhájit svou lásku k mimořádně šikovné a ambiciózní spolužačce, která chce odejít studovat na prestižní univerzitu v zámoří? Diane Courtová a Lloyd Dobler právě končí střední školu. Dianin rozvedený otec James chce, aby jeho mimořádně inteligentní, ambiciózní a šikovná dcera studovala na prestižní univerzitě ve Velké Británii. Proto se mu nelíbí, že Diane začala chodit s Lloydem, který se mu nezdá pro jeho dceru dost dobrý. Lloyd je sice dobrý sportovec, ale nemá žádné ambice. Aspoň zpočátku. Když však jde o srdce milované dívky, je schopný udělat cokoliv, aby dokázal, že není žádné béčko.


Řekni cokoliv... 1989 Online CZ Titulky

Řekni cokoliv...

Podrobnosti


Původní název : Řekni cokoliv...
Země : Namibie
Délka : 149 minut
Jazyk : maršálština (mh)
Žánr : sitcom
Režie : Sheba Joseph
Scénář : Vannesa Zuzu

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maiwen Mikyle, Roshani Payal
Hudba : Abdula Gobind
Produkce : Sabreena Anan
Kamera : Summa Eilene
Kostýmy : Kavel Remee

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : American Zoetrope
Premiéra : USA 12. říjen 1974
Distribuce : Alibaba Pictures
Tržby : 13 098 308 USD
Rozpočet : 15 990 129 USD

Řekni cokoliv... / Say Anything... (1989) | ČSFD.cz
FritoleXx,,Všechno, co děláme, nemá smysl, protože se člověk vzbudí, děla hamburgery a pak je mu najednou 70. “ John Cusack je sympaťak jako vždy. Hraje navíc postavu s docela zajímavou a nezvyklou povahou, ale to je téměř vše, co film nabídne.
Řekni cokoliv... | FILMTORO
30 nejlepších nových seriálů roku 2018 před 4 dny Tipy na film 41 líbí se 1 komentář Letošní rok je sice teprve v půlce, ale už tak se nám urodilo pěkných pár seriálových novinek.
Noční košile – Slíbím Ti cokoliv ale řekni ANO! L bílá
Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies.
Cokoliv × cokoli | Pravopisně.cz
Píšeme cokoliv či cokoli? Je nutné psát za slovem koncovku -v, nebo je to jen na naší benevolenci?
Řekni Jak udělat cokoliv v češtině! - ŘekniJak.cz
19.12.2017 byl spuštěn web ŘekniJak.cz. Jedná se o českou verzi webu How2db.com, který je zaměřen na návody jak udělat cokoliv. V tomto článku vám přinášíme informace o tom, co můžete od webu ŘekniJak.cz očekávat, jak funguje a jak se můžete i vy zapojit.


Sleduj Filmy. Celý Film. Avi.. Stream. 720p. Watch Free. Hd. Download. DVDrip. Full Movie. Český Dabing.1080p. Ulozto. Ke shlédnutí. 4k blu ray. BDrip. Český Film. Zdarma. Cz dabing. Česká. Film online. MP4. Ke Shlednutí. České. Ke Stažení. Stáhnout. Cz titulky. iPad. 480p. iPhone