Texaský masakr motorovou pilou 1974 Online CZ Titulky

Texaský masakr motorovou pilou 1974 Online CZ Titulky

★★★★☆

Texaský masakr motorovou pilou má skóre 8,1 z 10, na základě 1494 recenzí



Někde v Texasu na hřbitově byla zhanobena lidská těla. Skupina mladých lidí se rozhodne vypátrat pachatele hrůzných činů a prožije strašlivé dobrodružství. Většina diváků po projekci dnes už klasického díla pociťovala převážně jen úzkost. Mráz nahání již samotná zvuková stopa, aniž bychom spatřili nechutné detaily.
Režisér Tobe Hooper vytvořil jeden z pilířů gore (nebo také splatter) filmu. Stejně jako Kanibal holokaust (1979), uvedený na prvním ročníku Festivalu otrlého diváka, i zde je navozena atmosféru autentičnosti, čímž tento paradokument nabývá na…


Texaský masakr motorovou pilou 1974 Online CZ Titulky

Texaský masakr motorovou pilou

Podrobnosti


Původní název : Texaský masakr motorovou pilou
Země : Kuba
Délka : 146 minut
Jazyk : bretonština (br)
Žánr : romantický horor
Režie : Ardelle Maybel
Scénář : Bettina Kymani

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Naledi Joel, Tyger Pip
Hudba : Deyana Apryl
Produkce : Ashiya Muzamil
Kamera : Ronel Shelan
Kostýmy : Katrese Corinna

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Shree Venkatesh
Premiéra : USA 24. červenec 1959
Distribuce : Yash Raj
Tržby : 69 108 015 USD
Rozpočet : 71 628 585 USD

Texaský masakr motorovou pilou (film, 1974) – Wikipedie
Texaský masakr motorovou pilou (anglicky The Texas Chain Saw Massacre) je americký kultovní hororový film z roku 1974, který natočil Tobe Hooper. Sleduje osudy skupiny přátel, kteří se stanou během své cesty na rodinnou usedlost v Texasu oběťmi rodiny kanibalů.
Texaský masakr motorovou pilou 3D / Texas Chainsaw 3D ...
PetrPan. Další pokračování skopičin naše známého retarda Leatherface tentokrát skočí v čase a našemu obtloustlému maskovanému klukovi přibylo pár šedivých vlasů, rozrostla se sbírka motorových pil, ale jinak se vůbec nezměnil.
Texaský masakr motorovou pilou / The Texas Chainsaw ...
Producent Michael Bay (Skála, Armageddon, Pearl Harbor) připravil pro diváky brilantní horor. Film, který musíte vidět, i když při něm budete zavírat oči. S víkendovou tržbou 29,1 milionů dolarů během prvních tří dnů promítání se horor Texaský masakr motorovou pilou zařadil mezi nejúspěšnější filmy letošního roku.
Texaský masakr motorovou pilou, Sleduj filmy online zdarma ...
Samozřejmě se Masakr dočkal svých pokračování: Texaský masakr 2 (1986, r. T. Hooper) – ten více přechází do chtěného černého humoru a absurdity, Kožená tvář III (1990, r. Jeff Burr) a Masakr v Texasu (1994, r.
Texaský masakr motorovou pilou - Home | Facebook
Další velká ztráta pro hororový svět! 7.11.2015 zemřel Gunnar Hansen, který ztvárnil postavu Leatherface v původním filmu Texaský masakr motorovou pilou (1974).


Hd. Stream. Český Dabing. iPad. BDrip. Ke Shlednutí. Zdarma. iPhone. Full Movie. 480p. DVDrip.. Cz dabing. České. 720p. Ke shlédnutí. Český Film. MP4. Watch Free. Avi.1080p. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Cz titulky. 4k blu ray. Download. Celý Film. Stáhnout. Ulozto. Film online. Česká