Drsný Harry 1971 Online CZ Titulky

Drsný Harry 1971 Online CZ Titulky

★★★★☆

Drsný Harry má skóre 6,1 z 10, na základě 5602 recenzí



Obyvatele San Franciska ohrožuje neznámý střelec. Nejnovější obětí je půvabná mladá žena, kterou zastřelí v bazénu na střeše jednoho z mrakodrapů. Starosta San Franciska dostane dopis, ve kterém střelec žádá 100 000 dolarů, jinak zastřelí každý den jednoho člověka. Ukáže se, že svou hrozbu myslí vážně. Pátráním je pověřen inspektor Harry Callahan (Clint Eastwood), známý tím, že chce zneškodnit protivníka za každou cenu. Harrymu je přidělen nový parťák, Mexikánec Chico Gonzáles. Harry nastraží na střelce léčku, jemu se ale podaří uprchnout. Následuje dopis, ve kterém oznamuje, že unesl dívku Annu, zakopal ji na tajném místě, a pokud nedostane 200 000 dolarů, dívka zahyne. Harry a Chico vyrážejí do akce, jsou ale oba zraněni. Harry přesto pokračuje v honbě za střelcem dál. Podaří se mu jej zatknout a zachránit nevinnou oběť?


Drsný Harry 1971 Online CZ Titulky

Drsný Harry

Podrobnosti


Původní název : Drsný Harry
Země : Chile
Délka : 152 minut
Jazyk : čoktó (cho)
Žánr : komediální drama
Režie : Anshdeep Shahaan
Scénář : Walt Dhiren

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Iskander Brigita, Karissa Tamimah
Hudba : Gypsie Rubani
Produkce : Reheem Nuo
Kamera : Thi Isabelle
Kostýmy : Raafe Muayad

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fox Film
Premiéra : USA 18. květen 1954
Distribuce : Caravan Pictures
Tržby : 16 249 843 USD
Rozpočet : 55 994 918 USD

Drsný Harry / Dirty Harry (1971) | ČSFD.cz
Drsný Harry mohl být docela klidně jen jedním z řady krimi filmů, kterých Hollywood za rok udělá několik desítek a Harryho mohl hrát Frank Sinatra.
Drsný Harry / Dirty Harry (1971) | Galerie | ČSFD.cz
Drsný Harry mohl být docela klidně jen jedním z řady krimi filmů, kterých Hollywood za rok udělá několik desítek a Harryho mohl hrát Frank Sinatra.
Drsný Harry Kolekce 5DVD (DVD) - filmarena.cz
Drsný Harry . Neznámý střelec ohrožuje San Francisco. Žádá výkupné, jinak bude dál zabíjet. Policie nemá zpočátku proti šílenci žádnou šanci.
Drsný Harry | Nejlepší filmy
Drsný Harry (1971) Molicejní inspektor Harry Callahan musí vypátrat a zneškodnit sériového psychopata Scorpia, který terorizuje San Francisco.
Drsný Harry v ještě drsnější krimi legendě 70. let | Prima Max
Drsný Harry je právem považován za klasiku 70. let, která svůj žánr obohatila o zcela nový typ detektiva a ovlivnila spoustu akčních a kriminálních ...


Český Film. Ke Shlednutí. Full Movie. MP4. Ke Stažení. Celý Film. Ke shlédnutí.1080p. Avi. 480p. Sleduj Filmy.. Ulozto. iPad. Zdarma. Stream. Stáhnout. 720p. iPhone. Hd. České. Česká. Cz titulky. DVDrip. Download. Cz dabing. BDrip. Film online. Český Dabing. Watch Free. 4k blu ray