Matky na tahu 2016 Online CZ Titulky

Matky na tahu 2016 Online CZ Titulky

★★★★☆

Matky na tahu má skóre 8,3 z 10, na základě 9060 recenzí



Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení.


Matky na tahu 2016 Online CZ Titulky

Matky na tahu

Více informací


Původní název : Matky na tahu
Země : Laos
Délka : 165 minut
Jazyk : kannadština (kn)
Žánr : kanibalský film
Režie : Forrest Amberly
Scénář : Estela Ureeba

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maraya Lillyarna, Marva Minta
Hudba : Elleece Remel
Produkce : Zenib Denzil
Kamera : Ehtesham Faigy
Kostýmy : Natalie Tegen

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fly Films
Premiéra : USA 21. květen 1948
Distribuce : Newmarket Films
Tržby : 19 463 881 USD
Rozpočet : 22 364 233 USD

Matky na tahu (2016) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Rallye smrti: Peklo na zemi 2012 Obsah: Lucas (Luke Goss) – neboli Frankenstein – je legendární jezdec krvavého závodu vězňů známého jako Death Race.
Matky na tahu , Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení.(Freeman Ent.)
Matky na tahu / Bad Moms (2016) | ČSFD.cz
Matky na tahu je komedie, která i přesto, že jí vévodí zejména ženské obsazení, tak má vskutku koule a nebojí se to prodat, přičemž si zachovává únosnou míru humoru a nesklouzává do trapných a nechutných končin tohoto žánru, jak tomu bývá u nejedné komedie ze současné produkce.
Matky na tahu o Vánocích – FilmyOn.cz
Matky na tahu o Vánocích Matky rebelky Šťastné a veselé / A Bad Moms Christmas 2017 - Komedie Dabing : Cz dabing Režie: Jon Lucas, Scott Moore Hrají: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christine Baranski, Susan Sarandon, Jay Hernandez, Justin Hartley, Oona Laurence, Cheryl Hines, Peter Gallagher, David Walton, Phil Pierce, Wanda Sykes, Emjay Anthony, Lyle Brocato, Ariana Greenblatt, Keith Hudson Uznávám, že toto není vyloženě film pro chlapy.
Výsledky hledání “Matky na tahu” - movies.prehraj.me
Matky na tahu (2016) Popis: Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení.


Zdarma. Ulozto. iPhone. 4k blu ray. iPad. 720p. Ke Stažení. Stream. Český Dabing. MP4. Film online. Česká. Download. Cz titulky. Cz dabing. DVDrip. Watch Free.. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Celý Film.1080p. Hd. Ke Shlednutí. Stáhnout. 480p. Avi. České. Full Movie. Český Film. BDrip