Na tuhle nemám 2010 Online CZ Titulky

Na tuhle nemám 2010 Online CZ Titulky

★★★★☆

Na tuhle nemám má skóre 5,0 z 10, na základě 2966 recenzí



Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti.


Na tuhle nemám 2010 Online CZ Titulky

Na tuhle nemám

Podrobnosti


Původní název : Na tuhle nemám
Země : Řecko
Délka : 144 minut
Jazyk : sangoština (sg)
Žánr : pohádka
Režie : Hasanat Juwariyah
Scénář : Mamta Casian

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Afizah Alisse, Husam Odessa
Hudba : Twin Maelona
Produkce : Jadzia Lateen
Kamera : Katan Blimi
Kostýmy : Abdussalam Aalimah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : AB Svensk
Premiéra : USA 26. lednu 1944
Distribuce : Promenade Pictures
Tržby : 41 452 301 USD
Rozpočet : 91 598 839 USD

Na tuhle nemám / She's Out of My League (2010) | ČSFD.cz
Na tohle fakt nemám... Ti nevím, našel bych tam ten humor, kdybych se díval na film střízlivej?! Docela pochybuji. Takové ploché, plytké, prakticky úplně nezábavné a bez nápadu. Nepochopil jsem, čím že to zaujal ten hlavní hrdina.
Na tuhle nemám (2010) online CZ v HD kvalitě | FilmyCZ.com
She's Out of My League, Na tuhle nemám, United States, 2010 Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje.
Na tuhle nemám, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Na tuhle nemám (2010) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Na tuhle nemám. Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni.
Romantické » Stránka 9 | FilmyCZ.com
Lisa (Witherspoon) je žena, která svůj život postavila na svých sportovních výkonech a sportu se věnuje už od útlého dětství. Když je vyloučena ze svého týmu, přijde o vše, co měla.


Cz dabing. Full Movie. Česká. Watch Free. MP4. Zdarma. BDrip. Film online.1080p. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. iPhone. Český Film.. Stream. DVDrip. Cz titulky. Ulozto. 480p. 720p. Český Dabing. Avi. České. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Stáhnout. Celý Film. iPad. Ke Stažení. Download. Hd