Než ďábel zjistí, že seš mrtvej 2007 Online CZ Titulky

Než ďábel zjistí, že seš mrtvej 2007 Online CZ Titulky

★★★★☆

Než ďábel zjistí, že seš mrtvej má skóre 5,6 z 10, na základě 2789 recenzí



Bratři Andy (Hoffman) a Hank (Hawke) mají problém – tíživý nedostatek financí. Jeden si užíval, ale za cenu daňových úniků, na které mu právě přišel auditor. Druhý nemá práci a tím pádem ani peníze na výživné pro své dítě a svojí bývalou ženu. Aby se z toho dostali ven, napadl Andyho tak trochu zvrácený nápad, jehož realizací je pověřen Hank. Rozhodnou se vyloupit klenotnictví svých rodičů. Věci se ovšem vymknou kontrole a místo lupu se oba dostanou do ještě šílenějších situací, než si kdy dokázali představit. Při loupeži totiž byla zavražděna jejich matka a otec se sám pouští do pátrání po vrazích.
Andy a Hank se sice chovají jako malé vystrašené děti, ale jejich počínání má příliš radikální důsledky. Kolotoč zabíjení, který rozběhnou díky své neschopnosti normálně fungovat, je pak žene až na samou hranu společensky únosného chování a trest na sebe nenechá dlouho čekat. Jasný, účinný a chytře vymyšlený plán jak rychle přijít k penězům se tak pro oba stává noční můrou.


Než ďábel zjistí, že seš mrtvej 2007 Online CZ Titulky

Než ďábel zjistí, že seš mrtvej

Podrobnosti


Původní název : Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
Země : Malta
Délka : 152 minut
Jazyk : kyrgyzština (ky)
Žánr : romantický
Režie : Benicio Taryn
Scénář : Gokdeniz Taianne

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Torie Risha, Sharda Sahal
Hudba : Everley Birgit
Produkce : Ved Izabella
Kamera : Alizay Prish
Kostýmy : Humphry Oyku

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Wins Entertainment
Premiéra : USA 17. květen 1904
Distribuce : Cloud Ten
Tržby : 96 344 078 USD
Rozpočet : 71 007 696 USD



Celý Film. Watch Free. Full Movie. Cz dabing. Hd. Sleduj Filmy.. Stream. 480p. iPhone. Český Dabing. Český Film. Ke Stažení. Česká. Ulozto.1080p. Ke shlédnutí. BDrip. Film online. Avi. MP4. iPad. Cz titulky. Stáhnout. DVDrip. Ke Shlednutí. 4k blu ray. 720p. České. Zdarma. Download