Rošťáci 1985 Online CZ Titulky

Rošťáci 1985 Online CZ Titulky

★★★★☆

Rošťáci má skóre 6,1 z 10, na základě 7334 recenzí



Hrdiny dobrodružného příběhu je klukovská parta z malého přímořského městečka Astorie, která zcela náhodou přijde na stopu starému pirátskému pokladu a vydá se ho hledat do labyrintu podzemních jeskyní. Nejenže je to dobrodružství, které kluky vzrušuje, ale také jediná možnost, jak získat finanční prostředky potřebné k záchraně jejich domovů před zbouráním.
A tak se iniciátor celé akce Mickey, jeho starší bratr Brand, Číňan Data, který má plné kapsy svých geniálních podomácku spíchnutých vynálezů, tlouštík Cvalda a Kecka vydávají do podzemí, kde na ně čeká nejen řada důmyslných pastí, nastražených tu opatrnými piráty (tou nejlepší jsou bezpochyby varhany postavené z kostí, kde správně zahrané tóny otevírají další cestu, ty špatné znamenají smrt), ale také hejna netopýrů, padající kameny a hlavně zločinná matka Fratelli se svými povedenými syny Francisem a Jakem, připravená zmocnit se pokladu za každou cenu, tedy i za cenu života jednoho nebo třeba i všech kluků.


Rošťáci 1985 Online CZ Titulky

Rošťáci

Podrobnosti


Původní název : Rošťáci
Země : Libanon
Délka : 148 minut
Jazyk : tajmyrský ruský pidžin
Žánr : romantický horor
Režie : Arusa Koen
Scénář : Caryn Erryn

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yasna Janushan, Milford Inigo
Hudba : Nicodemus Piotr
Produkce : Yeshaya Latif
Kamera : Britta Franco
Kostýmy : Ralfie Ze

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : CBS Films
Premiéra : USA 16. prosinec 1907
Distribuce : Sun Pictures
Tržby : 71 684 520 USD
Rozpočet : 02 176 097 USD



Film online. Stream. 4k blu ray. Full Movie. BDrip. Ke shlédnutí. Cz titulky. Český Film. iPhone. iPad. České. Download. Český Dabing. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí.. Česká. DVDrip. Ke Stažení. Zdarma. 480p. 720p. Hd. Ulozto. Watch Free. MP4. Cz dabing.1080p. Celý Film. Stáhnout. Avi