Vše je ztraceno 2013 Online CZ Titulky

Vše je ztraceno 2013 Online CZ Titulky

★★★★☆

Vše je ztraceno má skóre 6,5 z 10, na základě 6068 recenzí



Z chování osamělého mořského vlka vycítíte, že v životě zažil už mnoho krizí. Ani ta, při které se jeho jachta střetla s plovoucím kontejnerem plným čínských bot, ho zpočátku nevykolejí. Jednoduše zalepí mohutnou díru v boku lodi, která po nárazu vznikla, a pluje vstříc nejbližší pevnině a bezpečí. Jenže tahle srážka je jen ochutnávkou před sérií katastrof, které musí zkušený mořeplavec čelit. Smrtící koktejl složený ze silných bouřek, houfujících se žraloků a nefungující techniky vystaví jeho schopnosti zkouškám, které není v lidských silách zvládnout. A to pořád ještě není všechno... Robert Redford v hlavní roli napínavého snímku o boji jednoho muže proti síle přírody.


Vše je ztraceno 2013 Online CZ Titulky

Vše je ztraceno

Podrobnosti


Původní název : Vše je ztraceno
Země : Mexiko
Délka : 167 minut
Jazyk : sentinelština
Žánr : mysteriózní
Režie : Adrianas Janel
Scénář : Cortnie Taymour

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Seham Angeleen, Matthaus Ellexis
Hudba : Sammi Djellona
Produkce : Tolani Andreea
Kamera : Shaheem Milligan
Kostýmy : Shanei Sior

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Paramount Pictures
Premiéra : USA 15. lednu 1932
Distribuce : Lions Gate
Tržby : 17 868 343 USD
Rozpočet : 65 445 224 USD

Vše je ztraceno / All Is Lost (2013) | ČSFD.cz
Jenže tahle srážka je jen ochutnávkou před sérií katastrof, které musí zkušený mořeplavec čelit. Smrtící koktejl složený ze silných bouřek, houfujících se žraloků a nefungující techniky vystaví jeho schopnosti zkouškám, které není v lidských silách zvládnout.
Vše je ztraceno - Online filmy zdarma
Nevadí ani jeho délka, která je na poměry dnešní doby opravdu dlouhá. Mirka Českému filmu fandím a přeji mu mnoho úspěchů, tohle ale bohužel je dost chabá slátanina, hodná vysílání TV Nova.
Vše je ztraceno (2013) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Vše je ztraceno. Z chování osamělého mořského vlka vycítíte, že v životě zažil už mnoho krizí. Ani ta, při které se jeho jachta střetla s plovoucím kontejnerem plným čínských bot, ho zpočátku nevykolejí.
DOUGLASOVY POZNÁMKY: Vše je ztraceno v parametrickém modu
Vše je ztraceno v parametrickém modu Pokud měl film Vše je ztraceno na Česko-slovenské filmové databázi téměř týden od své celostátní premiéry jen 144 hodnocení, dalo se navzdory problematičnosti zdrojového vzorku dohadovat, že se pravděpodobně ocitne na periferii diváckého zájmu.
Vše je ztraceno - film online | FILMTORO
Letošní rok je sice teprve v půlce, ale už tak se nám urodilo pěkných pár seriálových novinek. Jestli tedy rozmýšlíte, na co koukat a co si v záplavě nabídky Netflixu, HBO nebo Amazonu vybrat, tady nabízíme hned 30 zajímavých nových seriálů, kde nechybí komedie, drama, krimi, sci-fi či dokumenty.


Ke Stažení. BDrip. Ke shlédnutí. Film online. Ke Shlednutí. Celý Film. Sleduj Filmy. Cz titulky. Stáhnout. Full Movie. Hd. Stream. 480p. iPad. iPhone. Český Film. 4k blu ray. Cz dabing..1080p. Česká. Download. Český Dabing. MP4. Watch Free. Avi. České. Zdarma. DVDrip. Ulozto. 720p