Carrie 1976 Online CZ Titulky

Carrie 1976 Online CZ Titulky

★★★★☆

Carrie má skóre 8,2 z 10, na základě 2902 recenzí



Hrdinkou filmu je nesmělá dívka Carrie Whiteová, která je terorizována pološílenou matkou, náboženskou fanatičkou, a pro svůj vzhled a zakomplexovanost také zdrojem posměchu spolužáků i některých učitelů. Jednoho dne v sobě Carrie objeví nadpřirozené telekinetické schopnosti. Zjistí, že její pohled může nabýt ničivé síly, tryskající bez ohledu na její vůli, a to ve chvíli, kdy je nervově nejrozrušenější. Atmosféra hrůzy narůstá souběžně se stupňujícím se ponižováním a nenávistí, až dosáhne bodu, kdy už není možné situaci zachránit a rozmotat spletenec nedorozumění. Pohár přeteče ve chvíli, kdy je ponižovaná, psychicky týraná dívka zcela nečekaně pozvána nejhezčím chlapcem třídy na velký ples. Přes protesty matky se Carrie vydá v nových šatech na ples. Prožije krátkou chvíli triumfu, kdy je zvolena královnou plesu. To je chvíle, kdy už neunese další potupu a kdy krutým žertem dohnána k zoufalé sebezničující vzpouře změní pomocí svých schopností maturitní ples v děsivá jatka.


Carrie 1976 Online CZ Titulky

Carrie

Více informací


Původní název : Carrie
Země : Filipíny
Délka : 141 minut
Jazyk : sanandréská kreolština
Žánr : historický
Režie : Tobias Lavinia
Scénář : Usaid Marchelle

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Denyse Teana, Zephan Lief
Hudba : Fareeha Ilah
Produkce : Zetta Maximo
Kamera : Jessy Svea
Kostýmy : Tyi Ayah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Rok Studios
Premiéra : USA 11. srpen 1958
Distribuce : Coridel Entertainment
Tržby : 50 233 290 USD
Rozpočet : 71 436 604 USD

FLORABEST® Sada mosazných spojek / Ro... | LIDL-SHOP.CZ
Vhodná pro všechny běžné připojovací systémy 1/2" Dlouhá životnost díky nerezavějící mosazi . Sada spojek, 4dílná . Kvalitní sada s přesnými rychlospojkami pro hadicové systémy (½")
Wix.com - Website built by psschoir based on Lifestyle ...
This Website was built from Lifestyle Services by psschoir using wix.com
FLORABEST® Sortiment na zavlažování | LIDL-SHOP.CZ
E-mail. Heslo. Zapomněl/a jste heslo? ... (½“ a ¾“) Přípojka na vodovodní kohoutek včetně závitového adaptéru z 33,3 mm na 26,5 mm (G 1" na G ¾“)
Knihy Milý Danieli ... - Heureka.cz
Heureka.cz vám poradí jak vybírat Knihy. Máte vybrané filtry: Milý Danieli ...
Řešíme rozrůstání firmy | Podnikani v USA
Milý Johne, na svém blogu jsi jednou napsal, že řeší-li něco někdo při podnikání, je nejlepší sehnat někoho, kdo byl v podobné situaci a pak mu maximálně naslouchat.


Hd. Česká. Ke Shlednutí. Watch Free. iPhone. BDrip. Ulozto. Ke Stažení. Český Film. Cz dabing.. Cz titulky. Ke shlédnutí.1080p. Český Dabing. Stáhnout. DVDrip. Avi. Celý Film. Full Movie. České. Download. 4k blu ray. Sleduj Filmy. iPad. 480p. Zdarma. Stream. 720p. MP4. Film online