Chappie 2015 Online CZ Titulky

Chappie 2015 Online CZ Titulky

★★★★☆

Chappie má skóre 5,7 z 10, na základě 8930 recenzí



V nepříliš vzdálené budoucnosti dohlíží na dodržování pořádku mechanické policejní jednotky. Nyní se jim ale lidé začínají bránit. Když dojde k odcizení a přeprogramování jednoho z policejních droidů, stane se robot jménem Chappie vůbec prvním robotem se schopností samostatného myšlení a cítění. Jak se jeho existence stává v očích mocných stále větší hrozbou pro celé lidstvo, nezastaví se tito před ničím, aby vynutili zachování statu quo a zajistili, aby byl Chappie současně i posledním robotem svého druhu.


Chappie 2015 Online CZ Titulky

Chappie

Více informací


Původní název : Chappie
Země : Indonésie
Délka : 158 minut
Jazyk : sinhálština (si)
Žánr : romantický
Režie : Naheda Ayotunde
Scénář : Molly Muhammud

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Evina Tejveer, Anokh Yoni
Hudba : Shianne Palwasha
Produkce : Ioannis Taigen
Kamera : Neesa Brunilda
Kostýmy : Jaydean Ellicia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lightstorm Entertainment
Premiéra : USA 16. březen 1913
Distribuce : Saga Studios
Tržby : 01 354 960 USD
Rozpočet : 59 445 224 USD

Chappie - film online | FILMTORO
Chappie je první robot svého druhu: inteligentní a zároveň citlivý. Vytvořil ho inženýr, který ho musí bránit proti zájmům korporace, která ho chce pro sebe.
Chappie (2015) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
V nepříliš vzdálené budoucnosti dohlíží na dodržování pořádku mechanické policejní jednotky. Nyní se jim ale lidé začínají bránit. Když dojde k odcizení a přeprogramování jednoho z policejních droidů, stane se robot jménem Chappie vůbec prvním robotem se schopností samostatného myšlení a cítění.
Chappie (2015) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy.com ...
Chappie. V nepříliš vzdálené budoucnosti dohlíží na dodržování pořádku mechanické policejní jednotky. Nyní se jim ale lidé začínají bránit.
FFFILM: Recenze: Chappie - 60%
Chappie, třetí film Neilla Blomkampa, bohužel pokračuje v sestupné dráze tohoto kdysi tak nadějného debutanta (District 9, Elysium).Stále platí, že z technicko / řemeslné stránky je film téměř dokonalý.
Chappie (2015) | ČSFD.cz
V nepříliš vzdálené budoucnosti dohlíží na dodržování pořádku mechanické policejní jednotky. Nyní se jim ale lidé začínají bránit. Když dojde k odcizení a přeprogramování jednoho z policejních droidů, stane se robot jménem Chappie vůbec prvním…


Hd. BDrip. Download. Avi. Watch Free. Cz dabing. Český Dabing. iPhone. Full Movie. Sleduj Filmy. 720p. 4k blu ray. Cz titulky. Český Film.1080p. Ke Stažení. Ke shlédnutí. DVDrip. Stáhnout. Celý Film. České. Zdarma. iPad. Stream. MP4. Ke Shlednutí. Film online. Ulozto.. Česká. 480p