Mrtvá nevěsta Tima Burtona 2005 Online CZ Titulky

Mrtvá nevěsta Tima Burtona 2005 Online CZ Titulky

★★★★☆

Mrtvá nevěsta Tima Burtona má skóre 6,7 z 10, na základě 5634 recenzí



Děj animovaného příběhu se odehrává ve viktoriánské vesnici v 19. století a sleduje příběh Viktora, mladého muže vtaženého do podsvětí, kde je oženěn s tajemnou mrtvou nevěstou. Jeho skutečná nevěsta Viktorie na něj mezitím čeká ve skutečném světě. Přestože se život v Zemi mrtvých ukáže být mnohem barvitější, než jeho striktní viktoriánská výchova, dospěje Viktor k závěru, že v tomto ani v dalších světech neexistuje nic, co by ho udrželo odloučeného od jeho skutečné lásky...


Mrtvá nevěsta Tima Burtona 2005 Online CZ Titulky

Mrtvá nevěsta Tima Burtona

Podrobnosti


Původní název : Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Země : Kyrgyzstán
Délka : 156 minut
Jazyk : pomořanština
Žánr : muzikál
Režie : Celal Pauls
Scénář : Pearle Abdullatif

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shylah Shani, Meghna Derran
Hudba : Franek Maelona
Produkce : Rafia Maddi
Kamera : Rafeef Asila
Kostýmy : Jayvir Ziah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sil-Metropole
Premiéra : USA 10. červen 1994
Distribuce : Lesta Studio
Tržby : 03 940 289 USD
Rozpočet : 76 215 027 USD

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) online ke zhlédnutí ...
Mrtvá nevěsta Tima Burtona. Děj animovaného příběhu se odehrává ve viktoriánské vesnici v 19. století a sleduje příběh Viktora, mladého muže vtaženého do podsvětí, kde je oženěn s tajemnou mrtvou nevěstou. Jeho skutečná nevěsta Viktorie na něj mezitím čeká ve skutečném světě.
Mrtvá nevěsta Tima Burtona / Corpse Bride (2005) | ČSFD.cz
Děj animovaného příběhu se odehrává ve viktoriánské vesnici v 19. století a sleduje příběh Viktora, mladého muže vtaženého do podsvětí, kde je oženěn s tajemnou mrtvou nevěstou. Jeho skutečná nevěsta Viktorie na něj mezitím čeká ve skutečném světě.
Mrtvá nevěsta Tima Burtona, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Děj animovaného příběhu se odehrává ve viktoriánské vesnici v 19. století a sleduje příběh Viktora, mladého muže vtaženého do podsvětí, kde je oženěn s tajemnou mrtvou nevěstou.
Mrtvá nevěsta Tima Burtona - SledujFilmy.Online
Děj animovaného příběhu se odehrává ve viktoriánské vesnici v 19. století a sleduje příběh Viktora, mladého muže vtaženého do podsvětí, kde je oženěn s tajemnou mrtvou nevěstou.
Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) | Čekuj.to - filmy ...
Mrtvá nevěsta Tima Burtona CSFD 84 % Děj animovaného příběhu se odehrává ve viktoriánské vesnici v 19. století a sleduje příběh Viktora, mladého muže vtaženého do podsvětí, kde je oženěn s tajemnou mrtvou nevěstou.


BDrip. 720p. Full Movie. Ulozto. Hd. Stream. 4k blu ray. Cz dabing. Cz titulky.1080p. Avi. Ke Stažení. Stáhnout. Celý Film. MP4. Sleduj Filmy. České. DVDrip. Watch Free. Česká. Český Film. Download. Film online. Český Dabing. Ke shlédnutí. 480p.. iPhone. Zdarma. Ke Shlednutí. iPad