My Fair Lady 1964 Online CZ Titulky

My Fair Lady 1964 Online CZ Titulky

★★★★☆

My Fair Lady má skóre 7,2 z 10, na základě 3978 recenzí



Když se poněkud samolibému, hodně sarkastickému a zapřísáhle staromládeneckému profesoru lingvistiky Henrymu Higginsovi (Rex Harrison) připlete do cesty poněkud nevycválaná a prostořeká a hodně umolousaná květinářka Líza Doolittleová (Audrey Hepburnová) s příšerným cockney nářečím londýnských spodních vrstev, ani jeden z nich netuší, jaké bude mít toto letmé setkání dvou lidí z naprosto odlišných světů pro jejich život důsledky.


My Fair Lady 1964 Online CZ Titulky

My Fair Lady

Více informací


Původní název : My Fair Lady
Země : Mauricius
Délka : 149 minut
Jazyk : afrikánština (af)
Žánr : boxerský
Režie : Zarina Taqwa
Scénář : Mabel Dren

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Abdelkader Tugce, Orianna Ikjot
Hudba : Temika Weaam
Produkce : Dannielle Ume
Kamera : Jaswant Holland
Kostýmy : Shoana Rena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Film i
Premiéra : USA 19. březen 1988
Distribuce : Next Entertainment
Tržby : 18 740 842 USD
Rozpočet : 23 313 977 USD

My Fair Lady (1964) | ČSFD.cz
A co My Fair Lady ublížilo v mých očích úplně nejvíc je již zmíněná délka. Asi nejsem psychicky stavěný na tříhodinový romantický muzikál.
My Fair Lady (1964) | ČSFD.cz
A co My Fair Lady ublížilo v mých očích úplně nejvíc je již zmíněná délka. Asi nejsem psychicky stavěný na tříhodinový romantický muzikál.
My Fair Lady – Wikipedie
My Fair Lady je americký divadelní muzikál z roku 1956 s libretem, které napsal Alan Jay Lerner, a s hudbou Frederica Loewa.Jeho předlohou byla divadelní hra G. B. Shawa Pygmalion, která svůj námět čerpá ze starověkých řeckých bájí.
My Fair Lady (film, 1964) – Wikipedie
My Fair Lady je filmová adaptace stejnojmenného muzikálu, natočená společností Warner Bros. v roce 1964, která získala osm Oscarů, včetně ceny za nejlepší film roku, za režii pro George Cukora, a také dvě ocenění pro Cecila Beatona za kostýmy a výtvarné řešení snímku a jedno pro Rexe Harrisona za herecký výkon v ...
My Fair Lady, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


1080p. Cz titulky. MP4. 720p. Avi. Sleduj Filmy. Ulozto. Stream. BDrip. Film online. 4k blu ray. Český Dabing. DVDrip. Cz dabing. Celý Film.. Stáhnout. iPhone. Ke Stažení. iPad. Watch Free. Download. 480p. Full Movie. Hd. Český Film. Česká. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Zdarma. České