Samotář v Seattlu 1993 Online CZ Titulky

Samotář v Seattlu 1993 Online CZ Titulky

★★★★☆

Samotář v Seattlu má skóre 6,1 z 10, na základě 0790 recenzí



Architekt Sam (Tom Hanks) truchlí nad smrtí své ženy. Jeho malý syn chce, aby si táta někoho našel, a tak zavolá do oblíbeného nočního rozhlasového pořadu a přinutí tátu, aby promluvil do éteru. V autě ho uslyší mezi desetitisíci jiných také Annie (Meg Ryanová), které Sam docela učaruje. Sam je přesvědčen o čarovné moci lásky a je tak trochu idealista, Annie je ryze praktická novinářka, která má o všem svoje pochybnosti. Ve filmu dochází k četným velmi zábavným scénám zachycujícím zvyklosti lidí při námluvách a schůzkách. Nočňátka v Seattlu pojednávají bez rozpaků a s humorem o jistém nazírání osudu - jsou-li si dva lidé souzeni, najdou jeden druhého, navzdory vzdálenosti, času anebo dokonce patřičnému úvodu.(oficiální text distributora)


Samotář v Seattlu 1993 Online CZ Titulky

Samotář v Seattlu

Podrobnosti


Původní název : Samotář v Seattlu
Země : Alžírsko
Délka : 143 minut
Jazyk : tzeltalština
Žánr : romantický thriller
Režie : Kristel Masie
Scénář : Hanfa Stacee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sabia Fatemeh, Alfin Kerina
Hudba : Merryn Alycee
Produkce : Hermionie Jasper
Kamera : Ragad Shreya
Kostýmy : Dalraj Aliona

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lesta Studio
Premiéra : USA 12. lednu 1921
Distribuce : Mukta Arts
Tržby : 90 270 222 USD
Rozpočet : 84 468 754 USD

Samotář v Seattlu – FilmyOn.cz
Nočňátka v Seattlu pojednávají bez rozpaků a s humorem o jistém nazírání osudu – jsou-li si dva lidé souzeni, najdou jeden druhého, navzdory vzdálenosti, času anebo dokonce patřičnému úvodu.Samotář v Seattlu cz online zdarma je pěkná podívaná na upršanou neděli .
Samotář v Seattlu / Sleepless in Seattle (1993) | ČSFD.cz
Nočňátka v Seattlu pojednávají bez rozpaků a s humorem o jistém nazírání osudu - jsou-li si dva lidé souzeni, najdou jeden druhého, navzdory vzdálenosti, času anebo dokonce patřičnému úvodu.
Samotář v Seattlu - SledujFilmy.Online
V autě ho uslyší mezi desetitisíci jiných také Annie (Meg Ryanová), které Sam docela učaruje. Sam je přesvědčen o čarovné moci lásky a je tak trochu idealista, Annie je ryze praktická novinářka, která má o všem svoje pochybnosti.
Samotář v Seattlu (1993) - Sleepless In Seattle - FDb.cz
SAMOTÁŘ V SEATTLU Ne že bych se v nich nějak vyžívala, ale občas si dám ráda nějaký romantický příběh. Tento jsem už kdysi dávno viděla a nyní jsem si jej chtěla připomenout. Ale přiznám se, že napoprvé se mi líbil mnohem víc. Dnes mi připadal příliš vyumělkovaně a nepravděpodobně.
Samotář v Seattlu (1993) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Samotář v Seattlu. Architekt Sam (Tom Hanks) truchlí nad smrtí své ženy. Jeho malý syn chce, aby si táta někoho našel, a tak zavolá do oblíbeného nočního rozhlasového pořadu a přinutí tátu, aby promluvil do éteru. V autě ho uslyší mezi desetitisíci jiných také Annie (Meg Ryanová), které Sam docela učaruje.


Celý Film. Český Dabing. Česká. BDrip. Zdarma.1080p. Download. Stáhnout. DVDrip. Český Film. 480p. 4k blu ray. iPad. Watch Free. České. Ke Stažení. 720p. Cz dabing. Hd. Stream. Cz titulky. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Film online. Avi. Full Movie.. MP4. Sleduj Filmy. Ulozto. iPhone