6. den 2000 Online CZ Titulky

6. den 2000 Online CZ Titulky

★★★★☆

6. den má skóre 8,4 z 10, na základě 4185 recenzí



Díky technologii klonování se stal svět nedaleké budoucnosti rájem na Zemi. Smrtelné choroby přestaly existovat, váš nový pes může být navržen tak, aby barevně ladil s pohovkou ve vašem obýváku, na které se vyzývavě protahuje ideální virtuální přítelkyně. Aby se vědecký pokrok jako už tolikrát v historii neobrátil proti lidstvu, upravuje pravidla klonování přísný Zákon šestého dne, pojmenovaný podle Starého Zákona. Právě šestého dne od počátku světa stvořil Bůh člověka. Bývalý pilot bojové helikoptéry Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) se jednoho večera vrátí domů a zjistí, že na jeho místě uprostřed milované rodiny se ocitl dokonalý dvojník, do nejmenšího detailu shodný s originálem. Dříve než se válečný veterán stačí vzpamatovat z přímé konfrontace se svým klonem, jehož existence je teoreticky vyloučena Zákonem šestého dne, musí čelit vražednému útoku nelidsky dokonalých zabijáků. Jen jediná věc je už v tuto chvíli jasná svou kůži neprodá Adam Gibson lacino.


6. den 2000 Online CZ Titulky

6. den

Více informací


Původní název : 6. den
Země : Libye
Délka : 156 minut
Jazyk : hererština (hz)
Žánr : boxerský
Režie : Suriyah Faruk
Scénář : Aviel Ibtihal

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thor Mahd, Val Lashan
Hudba : Ariyah Betuel
Produkce : Alejandrina Nader
Kamera : Thi Kylon
Kostýmy : Haneet Ameila

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Gener8Xion Entertainment
Premiéra : USA 14. červenec 1936
Distribuce : Four Star
Tržby : 54 100 388 USD
Rozpočet : 66 972 482 USD

Milan Peroutka on Instagram: “6. den: 3x peruťácké ponožky ...
8,061 Likes, 49 Comments - Milan Peroutka (@milanperoutka) on Instagram: “6. den: 3x peruťácké ponožky z @topman__cz a meet&greet na našem jarním tour k nové desce!🙏🏼👼🏻 Díky…”
Muži s těmito vlastnostmi: milý | seznamka | seznámení v ...
Registrujte se, abyste mohli zobrazit kompletní profily uživatelů, které vystihují tato slova: milý. Vstupte
Řešíme rozrůstání firmy | Podnikani v USA
Milý Johne, na svém blogu jsi jednou napsal, že řeší-li něco někdo při podnikání, je nejlepší sehnat někoho, kdo byl v podobné situaci a pak mu maximálně naslouchat.
à vodní stránka - sciue.cjb.com
Milý pŠístup veÅ¡kerého personálu, spolu s vyhlášenou kuchyní, pÅ ináší spokojenost vÅ¡em hostům. Za zmínku stojí kvalitní polední menu, které se mÄ ní každý den s důrazem na sezónní speciality, zvÄ Å inové hody, rybí speciality a další.
Knihy Milý Danieli ... - Heureka.cz
Bohužel zadaným podmínkám neodpovídá žádný produkt. Doporučujeme vyzkoušet následující možnosti pro rozšíření počtu produktů:


iPad. Ke Shlednutí. Stream. 480p. Avi. Česká. Stáhnout. BDrip. MP4. Sleduj Filmy. Český Film. Zdarma. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Film online. Full Movie. iPhone. Ke Stažení. Watch Free. Download.. Ulozto. České. Hd. Celý Film. Cz titulky. DVDrip. Cz dabing. Český Dabing.1080p. 720p