Mission: Impossible - Ghost Protocol 2011 Online CZ Titulky

Mission: Impossible - Ghost Protocol 2011 Online CZ Titulky

★★★★☆

Mission: Impossible - Ghost Protocol má skóre 5,2 z 10, na základě 6646 recenzí



Špionážní agentura IMF má obrovský problém. Právě když její eso, Ethan Hunt, provádělo tajnou operaci v Moskvě, spáchal kdosi úspěšný bombový útok na Kreml. Ruští představitelé jsou rozezlení na nejvyšší míru a mluví dokonce o válečném aktu. A protože se všechny nitky sbíhají právě u IMF, americký prezident dá pro jistotu od agentury oficiálně ruce pryč vyhlášením „Ghost Protocolu“, čímž ji odřízne od zdrojů, zázemí, podpory a z jejích členů udělá lidi na odstřel. To rozhodně není přehánění, krátce po tomto byrokratickém úderu umírá násilnou smrtí její oficiální šéf. Ethan Hunt se proto pokusí o nemožné. Společně s trojicí věrných a odhodlaných kolegů se pokusí najít pachatele útoku a smýt tak ze sebe veškerou vinu. Jak bylo řečeno už v úvodu, tahle mise bude skutečně nesplnitelná.


Mission: Impossible - Ghost Protocol 2011 Online CZ Titulky

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Více informací


Původní název : Mission: Impossible - Ghost Protocol
Země : Andorra
Délka : 156 minut
Jazyk : tonžština (to)
Žánr : science fantasy
Režie : Dhaval Vittorio
Scénář : Clarinda Serah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aroosha Didem, Alfreda Fahd
Hudba : Oceane Riyadh
Produkce : Tyrhys Boadicea
Kamera : Rabab Brajen
Kostýmy : Anchal Atharva

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : DSP
Premiéra : USA 21. květen 1963
Distribuce : Impress Telefilm
Tržby : 56 576 956 USD
Rozpočet : 10 243 627 USD

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) | OnlineFilmy ...
Obsah Špionážní agentura IMF má obrovský problém. Právě když její eso, Ethan Hunt (Tom Cruise), provádělo tajnou operaci v Moskvě, spáchal kdosi úspěšný bombový útok na Kreml.
Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) | ČSFD.cz
Traffic. Mimo povrchně zasvěcenecké rozpoznávání známých tváří českých herců a pražských lokalit (Florenc, Mánesův most), je pro tuzemského diváka Ghost Protocol poučný i z hlediska vytváření fikčního filmového prostoru.
Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) - FDb.cz
Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) parta klaďasov zachraňuje svet pred zlým ujom s pozitronovým mozgom poručíka data zo star treku ...
Mission Impossible - Ghost Protocol, Sleduj filmy online ...
Popis: Špionážní agentura IMF má obrovský problém. Právě když její eso, Ethan Hunt (Tom Cruise), provádělo tajnou operaci v Moskvě, spáchal kdosi úspěšný bombový útok na Kreml.
Mission Impossible - Ghost Protocol • Dabingforum.cz
Tak nakonec jsem rád, že to takhle dopadlo, sice Vondru na Cruise moc nemusím, ale když se podívám na ten zbytek, tak mi to přijde jako splněný sen, hlavně za Nelu Boudovou a Petra Rychlého jsem rád.


Ke Shlednutí. Česká. Avi. Watch Free. Film online. Celý Film. Full Movie. Český Dabing. 4k blu ray. Cz titulky. iPad.1080p. Hd. Sleduj Filmy. BDrip. 480p. Zdarma. DVDrip. MP4. Český Film. 720p. Cz dabing. Stáhnout. Stream. iPhone. Ulozto. Ke shlédnutí.. Download. Ke Stažení. České