Rocky III 1982 Online CZ Titulky

Rocky III 1982 Online CZ Titulky

★★★★☆

Rocky III má skóre 6,8 z 10, na základě 3689 recenzí



Třetí pokračování legendární série. Rocky se po vítěztví nad Apollem Creedem v odvetě stal mistrem světa v těžké váze. Vyhrává jeden zápas za druhým, kupuje nový dům a věci o kterých se mu nikdy nesnilo. Na scénu přichází ale nový vyzyvatel, hrozivý Clubber Lang.
Mick se dlouho snaží aby k tomuto zápasu mezi ním a Rockym vůbec nedošlo, ale potom co Lang Rockyho veřejně poníží a zesměšní, dochází k obávanému střetnutí. V něm Rocky ale krutě prohrává ve druhém kole K.O. K tomu umírá i Mick a Rocky chce skončit s kariérou, v tom ho ale nečekaně podpoří Apollo Creed, ten věří že Rocky neřekl poslední slovo a trénuje ho na vyčerpávající odvetu, bude Rocky staronovým mistrem světa, nebo Clubber Lang opět zvítězí a pošle Rockyho definitivně do důchodu jako vyhaslou sopku?


Rocky III 1982 Online CZ Titulky

Rocky III

Více informací


Původní název : Rocky III
Země : Nepál
Délka : 148 minut
Jazyk : bambarština (bm)
Žánr : giallo
Režie : Talis Mycah
Scénář : Llyr Briony

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lataya Tiyen, Hans Marylou
Hudba : Batu Melodie
Produkce : Dillon Zerda
Kamera : Ajax Luned
Kostýmy : Claud Rija

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Wenhua Film
Premiéra : USA 14. květnu 1930
Distribuce : Madras Talkies
Tržby : 23 277 825 USD
Rozpočet : 34 294 198 USD



Download. Celý Film. DVDrip. Stáhnout. Cz titulky. Ulozto. Avi. Ke Shlednutí. České. Full Movie. Český Dabing. Česká. Cz dabing. Film online. 720p. Hd. Ke shlédnutí. iPad. MP4. 480p. Watch Free. iPhone. Ke Stažení. 4k blu ray.. Český Film.1080p. Zdarma. Sleduj Filmy. Stream. BDrip