Blade 2 2002 Online CZ Titulky

Blade 2 2002 Online CZ Titulky

★★★★☆

Blade 2 má skóre 7,4 z 10, na základě 3439 recenzí



Když Blade v předchozím díle opustil svého nejlepšího přítele Whistlera měl za to, že je mrtvý. Došlo však ještě k něčemu daleko horšímu. Whistler byl infikován upířím virem. O tom však Blade nemá ani tušení. Našel si nového společníka, který si říká Scud a je expertem na antiupíří zbraně všech typů. Společně křižují nocí a zdá se, že je likvidace upírů baví více, než kdykoli předtím. Jako blesk z čistého nebe je tak zasáhne zpráva, že Whistler je zadržován kdesi v Praze a není na tom zrovna nejlépe. Blade neváhá ani sekundu, protože přijít na pomoc příteli je pro něj samožřejmostí, i když to znamená proniknout hluboko do týlu nepřátelských linií. Boj s nemilosrdným protivníkem začíná a Praha se brzy zalije krví...


Blade 2 2002 Online CZ Titulky

Blade 2

Více informací


Původní název : Blade 2
Země : Estonsko
Délka : 157 minut
Jazyk : chorvatština (hr)
Žánr : parodie
Režie : Temia Courage
Scénář : Mamta Racheal

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kirils Esosa, Maha Maurizio
Hudba : Nathalie Lillimae
Produkce : Zenib Irfa
Kamera : Latayah Aayma
Kostýmy : Ayron Shafqat

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Silverbird Film
Premiéra : USA 15. červen 1967
Distribuce : Pol-ka
Tržby : 07 656 185 USD
Rozpočet : 29 932 007 USD

Blade 2 (2002) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
Když Blade (Wesley Snipes) v předchozím díle opustil svého nejlepšího přítele Whistlera (Kris Kristofferson) měl za to, že je mrtvý. Došlo však ještě k něčemu daleko horšímu.
Blade 2 / Blade II (2002) | ČSFD.cz
Matty. Blade neoplýval bůhvíjak povedenými triky a byl zbytečně rozmělňován řadou neakčních scén. To Blade 2 je z jiného těsta – triky jsou skutečně na úrovni a počínaje úvodní rozehřívačkou až do „překvapivého“ finále se furt něco děje.
Mount & Blade II: Bannerlord - Games.cz
Mount & Blade II: Bannerlord nabídne propracovanější systém rekrutování. 4. 6. 2018 - Preview - Patrik Hajda 0. Série Mount & Blade snad nikdy nebyla o hrdinství jediného člověka, ale o jeho schopnosti vybudovat si schopnou družinu a s ní si podmanit, co se mu jen zlíbí.
SKS X Blade II od 369 Kč - Heureka.cz
Všechny informace o produktu Blatník SKS X Blade II, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze SKS X Blade II.
Blade 2 / Blade II (2002) | ČSFD.cz
Když Blade (Wesley Snipes) v předchozím díle opustil svého nejlepšího přítele Whistlera (Kris Kristofferson) měl za to, že je mrtvý.


Český Film. Ke Stažení. iPhone. BDrip. 480p. Česká. Film online. Stream. Cz dabing. Ulozto. Hd. 720p. 4k blu ray. iPad. Download. Full Movie. Avi. České. Sleduj Filmy. Zdarma. Stáhnout. DVDrip. Cz titulky. Ke Shlednutí. Český Dabing. Watch Free.. MP4. Celý Film. Ke shlédnutí.1080p