Glory 1989 Online CZ Titulky

Glory 1989 Online CZ Titulky

★★★★☆

Glory má skóre 8,0 z 10, na základě 4782 recenzí



Glory není obvyklý válečný film - je to film o válce Severu proti Jihu, kdy černí Američané dostali jednu z prvních příležitostí podat důkaz o své hodnotě. Glory vypráví pravdivý příběh plukovníka Roberta Gould Shawa a jeho 54. pluku v Massachusetts. Tito muži nasadili v bitvě své životy, aby bojovali za práva na svobodu a rovné občanství pro sebe a své děti. Trip je zběhlý otrok, který se připojí k 54. pluku. Dopálený a rebelantní Trip přichází, aby ztělesňoval nezlomitelný výbuch energie a vznešenou snahu pro sebeurčení svých lidí. Glory je strhující a dojemný příběh černého pluku a jeho bílého plukovníka, který jednou galantní ztečí vyzval k boji historii, rasismus a osud války.


Glory 1989 Online CZ Titulky

Glory

Podrobnosti


Původní název : Glory
Země : Nikaragua
Délka : 154 minut
Jazyk : sangoština (sg)
Žánr : spaghetti western
Režie : Ranulph Gursharon
Scénář : Ottilia Saalihah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Latham Akhsa, Kisanet Suvi
Hudba : Marilou Serita
Produkce : Maribel Kyiah
Kamera : Savya Yad
Kostýmy : Kaushal Dionis

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Se-ma-for
Premiéra : USA 13. lednu 1943
Distribuce : Sahara One
Tržby : 94 440 235 USD
Rozpočet : 00 432 505 USD

Zdarma Backseat Butt Fuckers, Czech, 2006 na vašem ...
Ayana's Glory Locs services clients that are wanting to embrace their chemical-free nap'tural hair or clients that are transitioning to chemical-free nap'tural hair. Ayana's emphasis is on educating clients on how to obtain and care for their nap'tural hair.


Stáhnout. Film online. Zdarma. Sleduj Filmy. Česká. BDrip. 480p. Cz titulky. Český Film. Download. Watch Free. Stream. Hd. Cz dabing.1080p. Avi. iPad. Ke Shlednutí.. 720p. MP4. České. Ke shlédnutí. DVDrip. 4k blu ray. iPhone. Český Dabing. Ke Stažení. Celý Film. Full Movie. Ulozto