Hodný, zlý a ošklivý 1966 Online CZ Titulky

Hodný, zlý a ošklivý 1966 Online CZ Titulky

★★★★☆

Hodný, zlý a ošklivý má skóre 7,0 z 10, na základě 7144 recenzí



Stačí pouze na okamžik odejít od umírajícího muže, který chce přinést vodu, aby neumřel žízní, a on prozradí tajemství, kam ukryl krabici plnou zlata, vašemu soupeři. Měl jste ho sice v hrsti, ale nezbývá, než ho nechat žít a hledat hřbitov s pokladem společně. Padnete-li do vojenského zajetí, což se během války Severu proti Jihu stane jednoduše, vstupuje do hry třetí pistolník. Žádný z mužů, toužících po jednom pokladu, tak nepřichází o naději. Alespoň do souboje, podaří-li se zlato najít.


Hodný, zlý a ošklivý 1966 Online CZ Titulky

Hodný, zlý a ošklivý

Více informací


Původní název : Hodný, zlý a ošklivý
Země : Tuvalu
Délka : 141 minut
Jazyk : srbochorvatština (sh)
Žánr : mysteriózní
Režie : Mirko Rebekha
Scénář : Gearoid Fryderyk

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Moin Inge, Serhan Henderson
Hudba : Dagan Jamari
Produkce : Aydenn Steed
Kamera : Laraya Fredericka
Kostýmy : Kyrian Jawaria

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Legendary Pictures
Premiéra : USA 23. březen 1990
Distribuce : Diantong Film
Tržby : 81 438 351 USD
Rozpočet : 29 094 132 USD

Hodný, zlý a ošklivý / Il buono, il brutto, il cattivo ...
Jenže Hodný, zlý a ošklivý mě naprosto odrovnal svou přímočarostí. Samozřejmě v rámci Leoneho westernů. Ústřední trojice byla přesvědčivá, hudba chytlavější než v Tenkrát na Západě a děj geniálně zamotaný a ve svížném tempu.
Hodný, zlý a ošklivý — Česká televize
Hodný, zlý a ošklivý z roku 1966 je klasickým westernovým příběhem o chamtivosti a pomstě uprostřed běsnění občanské války Severu proti Jihu. Podvodník, desperát a ošklivec Tuco (Eli Wallach) je hledaný ve 14 okresech a na jeho hlavu je vypsaná odměna 2 000 dolarů.
Hodný, zlý a ošklivý | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Hodný, zlý a ošklivý (1966) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Tři pistolníci, nepřátelé na život a na smrt, a každý zná část tajemství, bez něhož ti ostatní nikdy nenajdou ukrytý zlatý poklad.
Hodný, zlý a ošklivý / Il buono, il brutto, il cattivo ...
Hodný, zlý a ošklivý byl další příležitostí pro Clinta Eastwooda, jenž se už v "Dolarové" dvojici westernů projevil jako klasický drsňácký pistolník, který má do ryzího klaďase daleko, ale přesto nějak donutí diváka, aby se s ním sžil a držel mu palce.
Hodný, zlý a ošklivý (1966) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Hodný, zlý a ošklivý. Tři pistolníci, nepřátelé na život a na smrt, a každý zná část tajemství, bez něhož ti ostatní nikdy nenajdou ukrytý zlatý poklad.


Zdarma. MP4. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. iPhone. České. 4k blu ray. Avi. 480p. Cz titulky. Download. Watch Free. Full Movie. Stáhnout. iPad. Stream.1080p. Ke Stažení. Hd. Celý Film. Český Dabing. Český Film. Film online. DVDrip. Česká. Ulozto. 720p. Cz dabing. Ke Shlednutí. BDrip.