Méďa 2 2015 Online CZ Titulky

Méďa 2 2015 Online CZ Titulky

★★★★☆

Méďa 2 má skóre 8,9 z 10, na základě 3962 recenzí



Mark Wahlberg se vrací v roli mládeneckého čtyřicátníka Johna Benneta a Seth MacFarlane opět propůjčuje hlas Johnovu nejlepšímu příteli, oživlému, mluvícímu, sprostému, prostořekému, nevychovanému, plyšovému medvídkovi Tedovi.
Ted se oženil se svou přítelkyní Tami-Lynn (Jessica Barth) a spolu se rozhodnou starat se o dítě. Jelikož se o něj samozřejmě nemůžou pokusit, rozhodnou se pro alternativní řešení - adoptovat ho. Má to ale jeden háček - Ted musí dokázat, že je právem uznaný živoucí člověk. Proto se s pomocí Johna a krásné právničky Samanthy Leslie Jackson (Amanda Seyfried) rozhodne hájit se u soudu, čímž rozpoutá jeden z nejdivočejších soudních procesů v dějinách. John by se měl modlit, aby Ted neskončil díky svojí dětinské a nezodpovědné povaze spíš ve vězení než jako rodič, ale je už John sám o sobě dost zodpovědný, aby dohlédl na svého nejlepšího kamaráda v jeho vlastním zájmu? (filmer.cz)


Méďa 2 2015 Online CZ Titulky

Méďa 2

Více informací


Původní název : Méďa 2
Země : Turecko
Délka : 164 minut
Jazyk : bretonština (br)
Žánr : romantická komedie
Režie : Kia Nile
Scénář : Yanet Kalam

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yaz Ayaanah, Reve Nathania
Hudba : Riley Ritisha
Produkce : Nadeen Ridhaan
Kamera : Ayza Dariana
Kostýmy : Kyrian Nadra

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Mosfilm
Premiéra : USA 25. květen 1964
Distribuce : Compass International
Tržby : 45 947 015 USD
Rozpočet : 63 837 766 USD



1080p. Česká. Download. DVDrip.. Hd. Cz dabing. 720p. Zdarma. Ulozto. BDrip. Full Movie. Film online. Ke Stažení. Stáhnout. MP4. Sleduj Filmy. 480p. České. Watch Free. Cz titulky. iPhone. Ke Shlednutí. Český Dabing. Stream. Celý Film. Avi. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Český Film. iPad