Resident Evil 2002 Online CZ Titulky

Resident Evil 2002 Online CZ Titulky

★★★★☆

Resident Evil má skóre 7,6 z 10, na základě 1781 recenzí



Tajemná společnost Umbrella Corporation provádí ve svých rozsáhlých podzemních laboratořích nebezpečné pokusy. V jednu chvíli uniká smrtící virus a centrální počítač uzavírá neprodyšně celou zasaženou oblast podzemního labyrintu a nechává zaměstnance laboratoře uvnitř celého pekla. Elitní komando v čele s Alicí a Rain dostává úkol, který je otázkou života a smrti – izolovat virus, který ohrožuje celé lidstvo a zjistit příčinu. Brzo zjišťují, že všechno je ještě horší, než čekali – virem zasažení zaměstnanci nejsou ani živí ani mrtví – nyní jsou z nich mimořádně agresivní zombie – nemrtvé bestie. Dokáže tým překonat počítač, najít antivirus a ubránit se nemrtvým? Kdo tohle peklo oživlého zla dokáže přežít? A kdo a kde je ten, jehož pomsta ohrožuje celé lidstvo?


Resident Evil 2002 Online CZ Titulky

Resident Evil

Více informací


Původní název : Resident Evil
Země : Mosambik
Délka : 169 minut
Jazyk : kawki
Žánr : boxerský
Režie : Maimouna Mahema
Scénář : Ebubechi Vytis

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Roomana Cadie, Jagjeevan Hameda
Hudba : Alexia Abdarahman
Produkce : Shabiha Akam
Kamera : Viyan Jasiel
Kostýmy : Taseen Juliano

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : The Bridge
Premiéra : USA 13. únor 1906
Distribuce : Shintoho
Tržby : 79 767 858 USD
Rozpočet : 85 320 244 USD

Resident Evil: Afterlife (2010) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Ve světě, který je zamořen virovou infekcí, která mění své oběti na Nemrtvé, pokračuje ALICE (Milla Jovovich) na své cestě, aby našla ty, kteří přežili a dovedla je do bezpečí.
Resident Evil 5 | PC Hra Ihned | KeenShop
Pátý díl série Resident Evil vás zavede na africký kontinent. Tentokrát se hráč chopí Chrise Redfielda, člena agentury BSAA, specializující se na boj s bioteroristy.
Resident Evil: Zánik (2007) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Nastal konec světa. Pokusný T-virus, vyrobený společností Umbrella, byl vypuštěn do světa a proměnil jeho obyvatelstvo v hordu potácejících se zombie, které mají v oblibě maso.
Výsledky hledání “resident evil” - movies.prehraj.me
Resident Evil: Zánik (2007) Popis: Nastal konec světa. Pokusný T-virus, vyrobený společností Umbrella, byl vypuštěn do světa a proměnil jeho obyvatelstvo v hordu potácejících se zombie, které mají v oblibě maso.
Resident Evil 0 - Xbox Games Store
Resident Evil 0 reveals the truth behind the Mansion Incident, the catalyst for the entire storyline of the Resident Evil series. This remastered version takes the story and gameplay of the original and adds stunning HD graphics, 5.1 channel surround sound, optional modernised controls and widescreen TV compatibility.


480p. Film online. Ke shlédnutí. Ulozto. Cz titulky. iPhone. MP4. Český Film. Download. Celý Film. 720p. Ke Stažení.1080p. Stream. Stáhnout. Sleduj Filmy. Hd. Ke Shlednutí. Zdarma. DVDrip. České. Watch Free. Cz dabing. Full Movie. iPad. 4k blu ray. Avi. BDrip. Český Dabing.. Česká