Vymítač ďábla 1973 Online CZ Titulky

Vymítač ďábla 1973 Online CZ Titulky

★★★★☆

Vymítač ďábla má skóre 5,2 z 10, na základě 7715 recenzí



Strašliví démoni drží dvanáctiletou Regan ve svém područí. Dva jezuitští kněží se snaží nešťastnici vyháněním ďábla zachránit. Friedkinův perfektně inscenovaný psychologický horor vyvolal během svého prvního uvedení skandál světového formátu...


Vymítač ďábla 1973 Online CZ Titulky

Vymítač ďábla

Více informací


Původní název : Vymítač ďábla
Země : Niger
Délka : 142 minut
Jazyk : bambarština (bm)
Žánr : romantický thriller
Režie : Penn Brynmor
Scénář : Renat Casian

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cosmo Nada, Adelyn Salem
Hudba : Tyne Yeva
Produkce : Henoc Anshveer
Kamera : Kuran Rubin
Kostýmy : Saaniyah Aalimah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Paperny Entertainment
Premiéra : USA 16. květen 1978
Distribuce : Diantong Film
Tržby : 44 501 532 USD
Rozpočet : 76 861 291 USD

Vymítač ďábla (1973) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
U dvanáctileté Regan (Linda Blair) se zničehonic objeví příznaky podivné nemoci, která zpočátku vypadá nevinně, avšak každým dnem sílí. Její obličej získává stále hrůznější podobu, hrubým nelidským hlasem vykřikuje rouhavá a oplzlá slova, vznáší se nad postelí a hlava se jí otáčí v nepřirozených úhlech.
Filmy o vymítání ďábla | FILMTORO
Vymítač ďábla Online od 31. 12. 2015 USA 1973 Horory Dvanáctiletá Regan žije se svou matkou ve Washingtonu. Najednou začne projevovat zvláštní symptomy - levitaci, velkou fyzickou sílu a extrémně chování.
Vymítač ďábla / The Exorcist (1973) | Zajímavosti | ČSFD.cz
U dvanáctileté Regan (Linda Blair) se zničehonic objeví příznaky podivné nemoci, která zpočátku vypadá nevinně, avšak každým dnem sílí.Její obličej získává stále hrůznější podobu, hrubým nelidským hlasem vykřikuje rouhavá a oplzlá slova, vznáší se nad postelí a hlava se jí otáčí v nepřirozených úhlech.
Vymítač ďábla / The Exorcist (1973) | ČSFD.cz
EvilPhoEniX. Jako nejděsivější a nejlepší horor mi to určitě nepřišlo,ba naopak možná nejvtipnější. Mladá Linda Blair vyslovovala vskutku vtipné dialogy,které se mi do hororu moc nehodí,ale to je maličkost.
Vymítač ďábla - film online | FILMTORO
The Exorcist Datum premiéry: 12. 7. 2001 USA Délka: 122 minut Dvanáctiletá Regan žije se svou matkou ve Washingtonu. Najednou začne projevovat zvláštní symptomy - levitaci, velkou fyzickou sílu a extrémně chování.


480p. Avi. Ke shlédnutí. BDrip. 720p. Full Movie. Ulozto. Film online..1080p. Zdarma. Stáhnout. Stream. 4k blu ray. Český Film. Česká. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Hd. Sleduj Filmy. MP4. iPhone. Cz dabing. Cz titulky. Download. DVDrip. Celý Film. České. Český Dabing. Watch Free. iPad