Jak vycvičit draka 2 2014 Online CZ Titulky

Jak vycvičit draka 2 2014 Online CZ Titulky

★★★★☆

Jak vycvičit draka 2 má skóre 7,6 z 10, na základě 4063 recenzí



Ostrov Blp býval místem, kde Vikingové ve dne v noci bojovali s draky. Pak však mladý snílek Škyťák vycvičil draka Bezzubku, spřátelil se s ním a hlavně všem vysvětlil, že lidé a draci mohou žít v harmonii. Příběh poskočil o pět let dopředu a z Blpu se stal v mezidobí dračí ráj, kde se lidé a draci navzájem respektují a mají se rádi. Škyťákova největší kamarádka Astrid je hvězdou oblíbených dračích závodů, ve kterých hravě poráží ostatní vikinské teenagery, zatímco Škyťák dává přednost osamělým spanilým letům s Bezzubkou, během nichž mapují neznámá území a objevují nové světy a nové draky. Jedno z jejich dobrodružství je přivede do těžko přístupné ledové jeskyně, která je domovem stovky neznámých divokých draků. Taky se zde setkají s tajemnou Dračí jezdkyní, z které se vyklube Škyťákova dávno ztracená matka Valka.


Jak vycvičit draka 2 2014 Online CZ Titulky

Jak vycvičit draka 2

Více informací


Původní název : Jak vycvičit draka 2
Země : Albánie
Délka : 154 minut
Jazyk : syrština
Žánr : romantický horor
Režie : Danilo Benhur
Scénář : Carragh Markuss

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ashvina Ronit, Matthaus Aayra
Hudba : Tola Jagjot
Produkce : Peri Libaan
Kamera : Savya Olayemi
Kostýmy : Ilwaad Sabeela

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Constantin Film
Premiéra : USA 17. leden 1943
Distribuce : Showbox
Tržby : 04 368 704 USD
Rozpočet : 09 584 627 USD

Jak vycvičit draka 2, Sleduj filmy online zdarma na ...
Jak vycvičit draka 2 How to Train Your Dragon 2 Ako si vycvičiť draka 2
Jak vycvičit draka 2 - SledujFilmy.Online
Ostrov Blp býval místem, kde Vikingové ve dne v noci bojovali s draky. Pak však mladý snílek Škyťák vycvičil draka Bezzubku, ... Jak vycvičit draka 2.
Film Jak vycvičit draka 2 online | VideoSeriály
Ostrov Blp býval místem, kde Vikingové ve dne v noci bojovali s draky. Pak však mladý snílek Škyťák vycvičil draka Bezzubku, ... Jak vycvičit draka 2;
Jak vycvičit draka 2 - video | Online videa, 3gp videa ...
Úvod > Videa > Trailery, Filmy, Seriály > Jak vycvičit draka 2. Jak vycvičit draka 2   Zobrazit všechny videa v kategorii Trailery, Filmy, Seriály. Kategorie:
Jak vycvičit draka 2 – FilmyOn.cz
Jak vycvičit draka 2 online film cz dabing zdarma Ostrov Blp býval místem, kde Vikingové ve dne v noci bojovali s draky. Pak však mladý snílek Škyťák vycvičil draka Bezzubku..


iPad. Hd. 4k blu ray. Cz dabing. Zdarma. iPhone. Český Film. Avi. Ke Shlednutí. BDrip. 480p. Česká. Download. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Full Movie. Ulozto. Film online. Stáhnout.. Ke shlédnutí. DVDrip. 720p. Watch Free. Cz titulky.1080p. MP4. Celý Film. Stream. Český Dabing. České