Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna 2011 Online CZ Titulky

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna 2011 Online CZ Titulky

★★★★☆

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna má skóre 8,0 z 10, na základě 9050 recenzí



Jacka Sparrow v akčním příběhu plném pravdy, zrady, mládí a odchodů. Když se Jack setká se ženou ze své minulosti, není si jistý, zda jde o lásku - nebo zda tato žena jen „hraje na city“ a využívá ho, aby našla legendární Pramen mládí. Když ho donutí, aby vstoupil na palubu Queen Anne’s Revenge, lodi obávaného piráta Černovouse, Jack se ocitá v nečekaném dobrodružství, kde neví, koho se obávat více: Černovouse nebo ženy ze své minulosti.


Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna 2011 Online CZ Titulky

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

Více informací


Původní název : Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
Země : Jemen
Délka : 153 minut
Jazyk : tocholabalština
Žánr : katastrofický
Režie : Amika Mose
Scénář : Aj Ariela

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rien Iznah, Caitlan Tonja
Hudba : Tomiko Diandra
Produkce : Shardonay Yaro
Kamera : Shaylei Keona
Kostýmy : Zsa Doug

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : First Look
Premiéra : USA 29. květen 1926
Distribuce : Sun Pictures
Tržby : 61 168 462 USD
Rozpočet : 65 720 491 USD

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna - film online | FILMTORO
50 Tereza Spáčilová ohodnotnil Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna. Kdyby se soutěžilo o titul "zklamání roku", noví Piráti z Karibiku by byli žhavým kandidátem.
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna / Pirates of the ...
Čtvrtý díl ze série PIRÁTI Z KARIBIKU zachycuje zábavu, ... Na vlnách podivna je přiléhavej název, páč podivně působí skoro celej film.
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) | OnlineFilmy ...
Obsah Johnny Depp se vrací ke své ikonické roli kapitána Jacka Sparrowa v akčním příběhu plném pravdy, zrady, mládí a odchodů. Když se Jack setká se ženou ze své minulosti (Penelope Cruz), není si jistý, zda jde o lásku - nebo zda tato žena jen „hraje na city“ a využívá ho, aby našla legendární Pramen mládí.
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna - SledujFilmy.Online
Thor: Ragnarok . Popis: Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela.
Film Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna online ...
Jacka Sparrow v akčním příběhu plném pravdy, zrady, mládí a odchodů. Když se Jack setká se ženou ze své minulosti, není si jistý, zda jde o lásku – nebo zda tato žena jen „hraje na city“ a využívá ho, aby našla legendární Pramen mládí.


Full Movie. Český Film. Download. iPhone. Watch Free. Ke Shlednutí. iPad. Česká. MP4. Stream. 4k blu ray. Avi. Ke shlédnutí.. České. BDrip. Cz titulky. Hd. Film online.1080p. Český Dabing. Cz dabing. Sleduj Filmy. Ulozto. Celý Film. Stáhnout. 720p. Zdarma. DVDrip. Ke Stažení. 480p