Riddick: Kronika temna 2004 Online CZ Titulky

Riddick: Kronika temna 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Riddick: Kronika temna má skóre 7,8 z 10, na základě 4956 recenzí



Riddick strávil posledních pět let cestováním po zapomenutých světech na okraji galaxie, a snažil se tak vyhnout žoldákům, kteří mu šli po krku. Nyní, na útěku, se nachází na planetě Helion, domovu pokrokové multikulturní společnosti, která byla přepadena lordem Marshalem, despotou, který si chce s pomocí své armády, zvané Necromongerové, podmanit lidstvo.
Riddick je vypovězen do podzemnního vězení, kde extrémní teploty kolísají mezi arkticky chladnými nocemi a vulkanicky žhavými dny. Zde potkává osamělou Kyru, s kterou se již setkal v minulém úseku svého života. Jeho snaha osvobodit sebe a Kyru ho vede do necromongerské velitelské lodi, kde je nucen postavit se lordu Marshallovi v apokalyptickém boji o možný osud všeho lidstva.


Riddick: Kronika temna 2004 Online CZ Titulky

Riddick: Kronika temna

Podrobnosti


Původní název : Riddick: Kronika temna
Země : Brazílie
Délka : 149 minut
Jazyk : šonština (sn)
Žánr : hororová komedie
Režie : Holi Zarrar
Scénář : Jovin Jani

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Can Annalee, Will Monjur
Hudba : Sharmel Sharlotte
Produkce : Ved Norah
Kamera : Nazeem Maicie
Kostýmy : Tegwen Omotayo

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Warner Bros.
Premiéra : USA 20. listopad 1910
Distribuce : Laurel Films
Tržby : 09 326 701 USD
Rozpočet : 72 879 459 USD

Riddick: Kronika temna / The Chronicles of Riddick (2004 ...
RIDDICK: KRONIKA TEMNA vás díky neuvěřitelným speciálním efektům, akcím nabitým dějem a hvězdným obsazením vezme na parádní jízdu fantastickým světem, na kterou hned tak nezapomenete.
Riddick: Kronika temna, Sleduj filmy online zdarma na ...
Jedině RIDDICK totiž dokáže zastavit Necromongerovy bojovníky a zachránit lidstvo. Bude se mu však chtít zachraňovat kromě svého života ještě něco jiného? RIDDICK: KRONIKA TEMNA vás díky neuvěřitelným speciálním efektům, akcím nabitým dějem a hvězdným obsazením vezme na parádní jízdu fantastickým světem, na kterou hned tak nezapomenete.
Riddick: Kronika temna (2004) online ke zhlédnutí - Filmy ...
RIDDICK: KRONIKA TEMNA vás díky neuvěřitelným speciálním efektům, akcím nabitým dějem a hvězdným obsazením vezme na parádní jízdu fantastickým světem, na kterou hned tak nezapomenete.
Riddick: Kronika temna - film online | FILMTORO
Riddick sice unikl Černočerné tmě, ale další nebezpečí na něj čekají, když se připlete do intergalaktické války, i když chtěl jen původně jen pomoci příteli z v...
Riddick: Kronika temna (2004) - The Chronicles of Riddick ...
Obsah filmu Riddick: Kronika temna Riddick strávil posledních pět let na cestách po zapomenutých planetách, aby unikl žoldnéřům, kteří touží dostat jeho hlavu. Nyní se ocitá na planetě Helion, která je domovem pokrokové multikulturní společnosti.


Watch Free. 4k blu ray. iPhone. Celý Film. Stream. Avi. Film online. Zdarma. Český Film. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. MP4. 480p. iPad. Download. Full Movie. Cz dabing. Česká.. Ke Stažení. Ulozto. DVDrip. 720p. Sleduj Filmy. Stáhnout. Hd. České. Cz titulky. BDrip. Český Dabing.1080p