Temný rytíř povstal 2012 Online CZ Titulky

Temný rytíř povstal 2012 Online CZ Titulky

★★★★☆

Temný rytíř povstal má skóre 6,6 z 10, na základě 7397 recenzí



Gotham se zmítá v temnotách nejistoty poté, co byl jeho maskovaný ochránce uznán vinným ze zločinů, které byly pro dobro lidu uloženy na jeho bedra. Nedůvěru v Batmana, a to co představuje, nahradila u většiny nenávist a pohrdání. Joker možná hnije v polstrované kobce v Arkhamu, ale s úsměvem. Lov na netopýřího muže je totiž v plném proudu a gothamské policejní složky pod vedením komisaře Jima Gordona (Gary Oldman) nejsou to jediné, co jde alteregu miliardáře Bruce Wayna (Christian Bale) po krku. Zdánlivě odnikud se vynořuje jakýsi Bane (Tom Hardy) a nocí se jako stín plíží tajemná kočičí žena Selina Kyle (Anne Hathaway).


Temný rytíř povstal 2012 Online CZ Titulky

Temný rytíř povstal

Podrobnosti


Původní název : Temný rytíř povstal
Země : Makedonie
Délka : 163 minut
Jazyk : abcházština (ab)
Žánr : tragikomedie
Režie : Drake Agha
Scénář : Loraine Demilouise

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Linnet Iznah, Lashawna Elsey
Hudba : Mehreen Nedas
Produkce : Lavand Saskya
Kamera : Sabiriin Saharsh
Kostýmy : Keshavi Alaia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Yokota Shōkai
Premiéra : USA 11. únor 1992
Distribuce : MediaPro Pictures
Tržby : 31 131 278 USD
Rozpočet : 55 850 586 USD

Temný rytíř povstal / The Dark Knight Rises (2012) | ČSFD.cz
Temný rytíř povstal tak ukončuje další kapitolu něčeho, na co divák jako já, žijící v této době, zaručeně nikdy nezapomene. Temný rytíř povstal je temný, krutý, hudebně skvostný a co je nejhorší, přibližuje se realitě daleko blíže, než by na první pohled vypadalo.
Temný rytíř povstal (2012) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Tím, že za něj padla vina za smrt Harveyho Denta, obětoval temný rytíř všechno pro to, co společně s komisařem Gordonem považoval za vyšší dobro. A na čas tato lež skutečně zabírala, když byla kriminální aktivita v Gothamu rozdrcena silou Dentova odkazu.
Temny rytir povstal - online ke zhlédnutí a ke stažení ...
Temný rytíř povstal(2012)HDrip - CZ dabing . 02:44:33 1.88 GB . Temný rytíř povstal (2012) 02:44:33 944.75 MB . Temný Rytiř Povstal (2012) CZ Dabing .
Temný rytíř povstal | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Temný rytíř povstal (2012) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Je tomu již osm let, co se Batman vytratil do noci, čímž se tak z hrdiny změnil v uprchlíka.
Temný rytíř povstal - SledujFilmy.Online
Popis: Je tomu již osm let, co se Batman vytratil do noci, čímž se tak z hrdiny změnil v uprchlíka. Tím, že za něj padla vina za smrt Harveyho Denta, obětoval temný rytíř všechno pro to, co společně s komisařem Gordonem považoval za vyšší dobro.


Film online. Stáhnout. Zdarma. MP4. Stream. Ulozto. Celý Film. Watch Free. Sleduj Filmy. BDrip. iPad. Český Film. Český Dabing. Avi.. Ke Shlednutí.1080p. 720p. DVDrip. Ke shlédnutí. Česká. Cz dabing. České. Cz titulky. iPhone. Download. 480p. 4k blu ray. Full Movie. Hd. Ke Stažení