Michael Clayton 2007 Online CZ Titulky

Michael Clayton 2007 Online CZ Titulky

★★★★☆

Michael Clayton má skóre 5,3 z 10, na základě 0190 recenzí



Michael Clayton je "vyjednavačem" jedné z největších právnických firem v New Yorku. Tento bývalý státní zástupce má na starosti tu nejšpinavější práci ve firmě Kenner, Bach & Ledeen. Ačkoliv se již několikrát spálil a se svojí prací není spokojen, rozvod, špatná obchodní spekulace a narůstající dluh ho pevně drží připoutaného k firmě. Mezitím ve společnosti U/North závisí kariéra advokátky Karen Crowderové na urovnání multimilionového návrhu žaloby, kterou Claytonova firma vede proti nim do zdánlivě úspěšného konce. Když však prvotřídní advokát firmy Kenner Bach, Arthur Edens, sabotuje případ U/North, čelí Clayton největší výzvě své kariéry i svého života.


Michael Clayton 2007 Online CZ Titulky

Michael Clayton

Více informací


Původní název : Michael Clayton
Země : Indie
Délka : 151 minut
Jazyk : sindhština (sd)
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Sahra Misbaah
Scénář : Aysenur Zulqarnain

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Junita Tyrick, Naaila Laicie
Hudba : Areen Rob
Produkce : Keshava Raihaanah
Kamera : Olachi Meliah
Kostýmy : Afnaan Marella

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Benetone Films
Premiéra : USA 15. leden 1975
Distribuce : Rosa Filmes
Tržby : 42 876 341 USD
Rozpočet : 15 239 895 USD

Michael Clayton (2007) | ČSFD.cz
Michael Clayton je "vyjednavačem" jedné z největších právnických firem v New Yorku. Tento bývalý státní zástupce má na starosti tu nejšpinavější práci ve firmě Kenner, Bach & Ledeen.
Michael Clayton, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Michael Clayton je "vyjednavačem" jedné z největších právnických firem v New Yorku. Tento bývalý státní zástupce má na starosti tu nejšpinavější práci ve firmě Kenner, Bach & Ledeen.
CzTorrent - 1. CZ Free Torrent Tracker - Michael Clayton ...
Michael Clayton je "vyjednavačem" jedné z největších právnických firem v New Yorku. Tento bývalý státní zástupce má na starosti tu nejšpinavější ...
Michael Clayton (2006) | Recenze | MovieZone.cz
Nejnovější filmová recenze k filmu Michael Clayton (2006) právě na vaší obrazovce.
Nemilosrdný střelec / Sukijaki Western Džango (2007) | ČSFD.cz
Western odehrávájící se na "divokém východě" kdesi v Japonsku... Do poklidného městečka přichází gang červených hledat poklad. Městečko si podmaní a šerifa donutí spolupracovat.


Stáhnout.1080p. iPhone. iPad. Stream. Český Dabing. Ke Stažení. Watch Free. 720p. MP4. Český Film. 4k blu ray. Česká. Ulozto. Film online. Full Movie. 480p. České. Ke shlédnutí. Avi. DVDrip. Download. Cz titulky. BDrip. Celý Film. Cz dabing. Zdarma. Hd.. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy