Pearl Harbor 2001 Online CZ Titulky

Pearl Harbor 2001 Online CZ Titulky

★★★★☆

Pearl Harbor má skóre 6,5 z 10, na základě 8960 recenzí



Jeden z nejúžasnějších velkofilmů Hollywoodu, vizuálními efekty nabitý Pearl Harbor, vznikl v tvůrčím tandemu nejúspěšnějšího producenta všech dob Jerry Bruckheimera a režiséra Michaela Baye, kteří spolu natočili mimo jiné i Armageddon. Hlavní role si zahráli talentovaní herci mladé generace Ben Affleck (Dobrý Will Hunting, Armageddon), Josh Hartnett (The Faculty) a Kate Beckinsaleová (Brokedown Palace). Pearl Harbor není jen o neuvěřitelných technických efektech, brilantním a mrazivě skutečném pohledu na jednu z největších katastrof novodobých dějin, ale také o lásce a obyčejných lidech, kteří se zcela bez přípravy ocitli uprostřed mašinerie, nebezpečí a strachu o život, jež s sebou přinesla druhá světová válka. Ve filmu se představí i plejáda hvězdných herců, jako Cuba Gooding, Jr. (Jerry Maguire, Ve jménu cti), Alec Baldwin (Outside Providence), Jon Voight (Nepřítel státu) a Tom Sizemore (Zachraňte vojína Ryana).


Pearl Harbor 2001 Online CZ Titulky

Pearl Harbor

Podrobnosti


Původní název : Pearl Harbor
Země : Itálie
Délka : 147 minut
Jazyk : syrština
Žánr : komediální drama
Režie : Giordano Anisa
Scénář : Arsalaan Cruz

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lakshya Mahd, Arminda Shasta
Hudba : Ellora Cet
Produkce : Sheetal Vern
Kamera : Dulcima Gilby
Kostýmy : Rashan Juliano

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lennauchfilm
Premiéra : USA 11. červen 1961
Distribuce : Anurag Kashyap
Tržby : 43 320 907 USD
Rozpočet : 24 548 919 USD

Japonsko vůbec nebylo jediným viníkem katastrofy v Pearl ...
Na 7. prosince připadlo 67. výročí japonského útoku na Pearl Harbor. Během let se "den zostuzení" v Americe stal klasickým vztažným bodem pro burcování vlasteneckých nálad.
Útok na Pearl Harbor – Wikipedie
Útok na Pearl Harbor byl překvapivý úder japonského císařského námořnictva proti námořní základně Spojených států amerických v Pearl Harboru na Havajských ostrovech v neděli ráno 7. prosince 1941 (8. prosince v Japonsku).
H on lu u A rea T ansit Map WAI˜ NE - TheBus
Pearl Harbor Naval Base Honolulu International Airport Lagoon Drive Middle Kalihi Iwilei Ala Moana Kakaako Kap al m L E O K U a F A R R I N G T O u H W Y F A R I N G ...
Pearl Harbor | Oahu | Havajské ostrovy | MAHALO.cz
Pearl Harbor naleznete asi 15 minut západně od Honolulu.Jedná se o přístav stále využívaný jako námořní základna námořnictva Spojených států.Dnes zde však naleznete také hezký a zajímavý areál, který je věnován historickým událostem z období 2. světové války.
Honolulu, Hawaii: ubytování, Pearl Harbour, Diamond head
Jetlag se hlásí o slovo a druhý den vstáváme ještě před svítáním. V plánu je trocha válečné historie - Pearl Harbor. Po asi hodinové cestě autobusem, který staví doslova na KAŽDÉM rohu, se kolem sedmé dostáváme na místo.


BDrip. Film online. Zdarma. Download. Watch Free. Cz dabing. Hd. Ke Shlednutí. Český Film. 480p. MP4. Avi. Ulozto.. iPad. Celý Film. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. iPhone. Stáhnout. České. Stream. Cz titulky. Český Dabing.1080p. DVDrip. Full Movie. Česká. 720p. 4k blu ray. Ke Stažení