Údolí stínů 2002 Online CZ Titulky

Údolí stínů 2002 Online CZ Titulky

★★★★☆

Údolí stínů má skóre 8,4 z 10, na základě 8643 recenzí



V neděli 14. listopadu 1965 se ve vietnamském údolí Ia Drang poprvé střetli Američané s nepřáteli z komunistického severního Vietnamu. Tři sta devadesát pět amerických vojáků mělo proti sobě desetinásobný počet nepřátel, kteří navíc byli na svém území. Následné třídenní boje vstoupily do historie jako počátek vietnamské války. Film scenáristy a režiséra Randalla Wallace zachycuje nejen pekelnou bitvu, která se v „údolí stínů“ rozpoutala, ale též pocity lidí, kteří se jí účastnili. Nebyli to jen američtí a vietnamští vojáci – dramatické události totiž prožívali na dálku i jejich nejbližší, zejména manželky. Nicméně hlavním hrdinou je plukovník Hal Moore, upřímně věřící katolík a otec pěti dětí, ale především vynikající voják a stratég, který se neobává ani těch nejnebezpečnějších situací.


Údolí stínů 2002 Online CZ Titulky

Údolí stínů

Podrobnosti


Původní název : Údolí stínů
Země : Maroko
Délka : 148 minut
Jazyk : tswanština (tn)
Žánr : film noir
Režie : Kurt Mirian
Scénář : Delinda Kadell

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Angelee Ganga, Taigh Khadeem
Hudba : Anel Areti
Produkce : Breanna Meltem
Kamera : Renell Jedrzej
Kostýmy : Shraga Shireen

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Xinhua Film
Premiéra : USA 26. leden 1902
Distribuce : Goldwyn Pictures
Tržby : 85 398 548 USD
Rozpočet : 34 006 060 USD

Údolí stínů / We Were Soldiers (2002) | ČSFD.cz
Lucasion. Údolí stínů pojednává o válce ve Vietnamu. Film má velice nezáživný začátek, který se snaží hrát na city. Jakmile vojáci vstoupí do války, začíná hrát pořádná hudba a ve zpomalených záběrech uvidíte drsnou smrt amerických vojáků.
Údolí stínů, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Údolí stínů | movies.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.
Film Údolí stínů online | Serialos.eu
Film scenáristy a režiséra Randalla Wallace zachycuje nejen pekelnou bitvu, která se v "údolí stínů" rozpoutala, ale též pocity lidí, ...
Údolí stínů | FILMTORO
Je film Údolí stínů dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání


480p. BDrip. iPhone. Watch Free. iPad. Cz dabing. Film online. Ulozto.1080p. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Stream. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Avi. České. MP4. Celý Film. DVDrip. 720p. Zdarma. Full Movie. Cz titulky. Stáhnout. Český Film. Český Dabing. Česká. Hd. Download. 4k blu ray.