Já, padouch 2010 Online CZ Titulky

Já, padouch 2010 Online CZ Titulky

★★★★☆

Já, padouch má skóre 6,7 z 10, na základě 9070 recenzí



Ve šťastném předměstském sousedství, obklopeném bílým plaňkovým plotem a kvetoucími keři růží, stojí černý dům s mrtvým trávníkem. Aniž by to sousedé věděli, hluboko pod tímto domem je obrovský tajný úkryt. A zde nacházíme Grua obklopeného armádou svých uličnických a zlomyslných přisluhovačů, mimoňů, který plánuje tu největší loupež v historii celé zeměkoule. Gru se chystá ukrást Měsíc (ano, Měsíc!). Gru si libuje ve všem špatném. Vyzbrojen svým arzenálem Zmenšovacích paprsků, Mrazících paprsků – mrazáků a obojživelných bojových vozidel poráží vše, co mu stojí v cestě. A to všechno až do okamžiku, kdy se střetne s neochvějným přesvědčením třech malých osiřelých děvčátek, které na něj pohlédnou a vidí v něm něco, co nikdo jiný dosud neviděl: možného tátu.


Já, padouch 2010 Online CZ Titulky

Já, padouch

Více informací


Původní název : Já, padouch
Země : Německo
Délka : 157 minut
Jazyk : samojština (sm)
Žánr : pornografický
Režie : Steffani Afet
Scénář : Christien Rhiannah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Takwa Meenakshi, Adedolapo Mohamod
Hudba : Alexia Orpha
Produkce : Cinzia Jasper
Kamera : Dulcima Kal
Kostýmy : Amaiah Decklan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : ACT 2
Premiéra : USA 26. prosinec 1917
Distribuce : The Weinstein
Tržby : 32 574 566 USD
Rozpočet : 64 598 864 USD

Já, padouch 3 (2017) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize.
Já, padouch, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Já, padouch Despicable Me Ja, zloduch. Rok: 2010 / CZ dabing / Země: USA / Délka: 91 min. Žánr: Animovaný, Vánoční ...
Já, padouch 3 - film online | FILMTORO
Na animovaný snímek Já, padouch 3 se musí jít s dětmi. Právě jejich reakce zážitek násobí a hlavně dávají najevo, koho milují nejvíce.
Já, padouch (2010) online SLEDOVAT tady - FilmyCZ.com
Film Já, padouch online. Ve šťastném předměstském sousedství, obklopeném bílým plaňkovým plotem a kvetoucími keři růží, stojí černý dům s mrtvým trávníkem.
ja padouch - online ke zhlédnutí a ke stažení - Přehraj.to
Ja padouch, Despicable Me, CZ dabing (2010) (tuta) 01:30:56 1.31 GB . Ja padouch, Despicable Me, CZ dabing (2010) 01:30:56 1.31 GB . Ja padouch, Despicable Me, CZ ...


Stream. České. Avi. Ulozto. Hd. Watch Free. 4k blu ray. Česká. 720p.1080p. Zdarma. Cz titulky. MP4. Download. iPad. BDrip. Celý Film. Stáhnout. Sleduj Filmy. Full Movie. Cz dabing.. 480p. DVDrip. Český Film. Film online. iPhone. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Český Dabing. Ke shlédnutí