Legenda o sovích strážcích 2010 Online CZ Titulky

Legenda o sovích strážcích 2010 Online CZ Titulky

★★★★☆

Legenda o sovích strážcích má skóre 7,5 z 10, na základě 3829 recenzí



Hlavní postavou je mladý soví kluk Soren, který je okouzlen historkami svého otce o strážcích Ga’Hoolu - mýtické skupině okřídlených bojovníků. Ti bojovali proti zlým Čistým, jak si sami říkají, ve velké bitvě za záchranu všech druhů sov. Zatímco Soren sní o tom, že jednoho dne se přidá ke svým hrdinům, jeho starší bratr Kludd se té představě jen vysmívá a touží jen po lovu, létání a být otcovým oblíbencem místo Sorena. Kluddova žárlivost má ale hrůzné následky - oba soví sourozenci vypadnou z hnízda na vrcholu stromu přímo do spárů Čistých. Teď je na Sorenovi, aby se pokusil o odvážný únik s pomocí dalších mladých soviček. Společně letí přes moře i skrze mlhy, aby našli Velký strom - domov legendárních sovích Strážců Ga’Hoolu, jenž jsou jedinou nadějí na vítězství v bitvě proti Čistým a na záchranu sovích království.


Legenda o sovích strážcích 2010 Online CZ Titulky

Legenda o sovích strážcích

Podrobnosti


Původní název : Legenda o sovích strážcích
Země : Mexiko
Délka : 144 minut
Jazyk : krymská tatarština (crh)
Žánr : parodie
Režie : Ellina Anisa
Scénář : Muhammet Vegas

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thania Elaine, Sareya Emilian
Hudba : Lesli Rutendo
Produkce : Magenta Alameen
Kamera : Davis Holland
Kostýmy : Niklas Zyan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Mascot Pictures
Premiéra : USA 10. červen 1982
Distribuce : Warner Independent
Tržby : 46 886 650 USD
Rozpočet : 99 300 858 USD

Legenda o sovích strážcích (2010) | OnlineFilmy.net ...
Obsah Hlavní postavou je mladý soví kluk Soren, který je okouzlen historkami svého otce o strážcích Ga’Hoolu - mýtické skupině okřídlených bojovníků.
Legenda o sovích strážcích, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Hlavní postavou je mladý soví kluk Soren, který je okouzlen historkami svého otce o strážcích Ga’Hoolu - mýtické skupině okřídlených bojovníků. Ti bojovali proti zlým Čistým, jak si sami říkají, ve velké bitvě za záchranu všech druhů sov.
Legenda o sovích strážcích / Legend of the Guardians: The ...
Hlavní postavou je mladý soví kluk Soren, který je okouzlen historkami svého otce o strážcích Ga’Hoolu - mýtické skupině okřídlených bojovníků.
Legenda o sovích strážcích . CZ - video | Online videa ...
Hlavní postavou je mladý soví kluk Soren, který je okouzlen historkami svého otce o strážcích Ga’Hoolu - mýtické skupině okřídlených bojovníků.
Legenda o sovích strážcích (2010) - Legend of the ...
Soví sameček Soren je okouzlen historkami svého otce o strážcích Ga´Hoolu. Je to mýtická skupina okřídlených bojovníků, kteří svedli velkou bitvu o záchranu celé soví rasy s ďábelskými Čistými.


1080p. Download. Český Dabing. iPhone. Zdarma. Hd. 4k blu ray. Cz titulky. Cz dabing. Stream. 480p. Český Film. MP4. iPad. 720p. Full Movie. Ke Stažení. Watch Free. Ulozto. Sleduj Filmy. Stáhnout. Ke shlédnutí. DVDrip. Česká.. Ke Shlednutí. Avi. Film online. České. BDrip. Celý Film