LEGO příběh 2014 Online CZ Titulky

LEGO příběh 2014 Online CZ Titulky

★★★★☆

LEGO příběh má skóre 7,9 z 10, na základě 8249 recenzí



Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu až k popukání zoufale nepřipraven.


LEGO příběh 2014 Online CZ Titulky

LEGO příběh

Podrobnosti


Původní název : LEGO příběh
Země : Belize
Délka : 169 minut
Jazyk : krymská tatarština (crh)
Žánr : giallo
Režie : Sidona Iason
Scénář : Mara Rene

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Asam Rayya, Kavana Zackariyah
Hudba : Nysa Lillimae
Produkce : Peri Maddi
Kamera : Navpreet Maurine
Kostýmy : Hagan L'Wren

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Walden Media
Premiéra : USA 21. duben 1924
Distribuce : Kadokawa Pictures
Tržby : 74 669 056 USD
Rozpočet : 91 384 838 USD

LEGO® příběh 2™ - LEGO.com CZ
Podívej se na oficiální trailer k filmu LEGO® příběh 2™, který dorazí do kin už v únoru 2019! Emmet a jeho nejlepší přátelé z kostek jsou zpět a všechno
LEGO® příběh (2014) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Obsah Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět.
Příběh - LEGO.com CZ
Vše, co potřebuješ vědět o LEGO® Elves! Objev kouzlo, tajemství a temnou stránku tohoto magického světa! Prozkoumej každé zákoutí mapy Elvendale, od Skyřina tajemného hradu pod nebem po Listnaté kraje a Bouřlivé vysočiny.
LEGO® příběh, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět.
LEGO příběh online | veselekostky.cz
LEGO příběh je neuvěřitelně úspěšná koexistence starého světa klasických plastových stavebnic a výstřelků moderních technologií (o potírání se dvou zdánlivě protichůdných světů je nakonec i sám film, ale neprozrazujme jeho konec).


Cz dabing. Stream. Zdarma. Avi. 4k blu ray. Film online.. 480p. Stáhnout. Ke Shlednutí. Česká. MP4. Ulozto. Download. České. Český Film. 720p. BDrip. Celý Film. Hd. Ke Stažení. iPad. Český Dabing.1080p. DVDrip. Sleduj Filmy. Watch Free. Ke shlédnutí. iPhone. Cz titulky. Full Movie