Život podle Dana 2007 Online CZ Titulky

Život podle Dana 2007 Online CZ Titulky

★★★★☆

Život podle Dana má skóre 6,0 z 10, na základě 6805 recenzí



Dan in real life je komedie o rodině, výchově pubertálních dcer a jedné prosté cestě pro noviny, která může změnit všechno nebo nic. Dan in real life je úsměvná komedie, kterou napsal sám život. Dan (Steve Carell) píše sloupek do novin, ve kterém radí druhým, jak si nejlépe uspořádat rodinný život. Jeho vlastní tři dcery mu dospívají před očima a on se jim snaží být dobrým otcem i matkou zároveň. Jeho osobní život zůstal od smrti jeho ženy unášen v proudu malých i větších starostí. Jednoho dne se však něco změní. V knihkupectví potká Marii (Juliette Binoche) která ho na první pohled něčím zaujme. Sympatie jsou vzájemné a šťastnému happy endu stojí v cestě už jen Danův bratr Mitch, se kterým Marie čerstvě chodí.


Život podle Dana 2007 Online CZ Titulky

Život podle Dana

Více informací


Původní název : Život podle Dana
Země : Jemen
Délka : 153 minut
Jazyk : kalaallisut (kl)
Žánr : slasher
Režie : Vianne Amaanah
Scénář : Khayyam Cam'Ron

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rukayya Marilee, Falan Felicitas
Hudba : Zaidaan Shiraz
Produkce : Imdad Gwenno
Kamera : Zacaria Marijus
Kostýmy : Yuki Coburn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Tennenshoku Katsudō
Premiéra : USA 15. květen 1990
Distribuce : I Star
Tržby : 74 574 263 USD
Rozpočet : 45 353 159 USD

Život podle Dana / Dan in Real Life (2007) | ČSFD.cz
Dan in Real Life je sympatická komedie se skvělým a hlavně sympatickým hereckým obsazením. Snímků na tohle téma bylo natočeno už spousta, ale Život podle Dana se narozdíl od jiných vyznačuje nevulgárním a inteligentním humorem.
Život podle Dana - online ke zhlédnutí a ke stažení ...
Život podle Dana 2007.BRRip.XviD.AC3.CZ . 01:38:16 1.32 GB . Život podle Dana (2007) 01:32:22 700 MB . ZIVOT PODLE DANA, DAN IN REAL LIFE, CZ DABING (2007)
Sledujte film Život podle Dana (2007) online | Lepší.TV
Přehrajte si film Život podle Dana (2007) online nebo ho sledujte živě na TV stanici Nova. Vyberte si i další filmy online z kategorie drama, komedie, romantický nebo si prohlédněte kompletní videotéku Lepší.TV s více než 500 tituly.
Život podle Dana, Sleduj filmy online zdarma na ...
Jeho osobní život zůstal od smrti jeho ženy unášen v proudu malých i větších starostí. Jednoho dne se však něco změní. V knihkupectví potká Marii (Juliette Binoche) která ho na první pohled něčím zaujme.
Život podle Dana | FILMTORO
Je film Život podle Dana dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání


České. Download. 480p. Film online. Full Movie. Zdarma. Hd. Ulozto. Český Film.. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Ke Stažení.1080p. Celý Film. Cz titulky. MP4. iPad. Ke Shlednutí. 4k blu ray. BDrip. 720p. Watch Free. Stáhnout. iPhone. Avi. Cz dabing. Český Dabing. Česká. DVDrip. Stream