Nádherné bytosti 2013 Online CZ Titulky

Nádherné bytosti 2013 Online CZ Titulky

★★★★☆

Nádherné bytosti má skóre 6,0 z 10, na základě 8311 recenzí



Ethan je životní smolař. Po předčasné matčině smrti de facto přišel i o otce, protože ten se utápí v žalu a syn pro něj přestal existovat. Navíc žije v zapadákově, kde je jeden den jako druhý a všechny nesmírně ubíjející. Zásadní změnu optiky prodělá Ethan díky nové spolužačce, krásné a tajemné černovlásce Leně Duchannesové. Lena to v Galtinu nebude mít lehké, protože na každého „cizáka“ se místní dívají skrz prsty. Ale protože je Lena neteř místního podivína Macona Ravenwooda, je nenávist zdejších lidí přímo hmatatelná. Dívka i její příbuzní jsou Zaklínači, mocné bytosti s pozoruhodnými schopnostmi. Nad Lenou ale visí temné prokletí a jí zbývá už jen sedmdesát pět dní do chvíle, která rozhodne o jejím osudu: Buď bude dostatečně silná a její moc se přidá na stranu dobra, anebo jí pohltí síly temnoty a ona se stane kněžkou zla jako její matka Sarafine. V zoufalé situaci najde pomoc u smrtelníka jménem Ethan, který je ochoten ji hájit, i kdyby měl kvůli tomu položit vlastní život.


Nádherné bytosti 2013 Online CZ Titulky

Nádherné bytosti

Více informací


Původní název : Nádherné bytosti
Země : Lichtenštejnsko
Délka : 153 minut
Jazyk : klingonština
Žánr : kanibalský film
Režie : Lya Sultana
Scénář : Cyrine Tsvetan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Arinola Rivky, Kayson Fionnula
Hudba : Prabhleen Sabella
Produkce : Keetan Shuab
Kamera : Nasharn Gurman
Kostýmy : Evron Reba

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : MediaPro Pictures
Premiéra : USA 27. květen 1918
Distribuce : Spyglass Entertainment
Tržby : 64 691 699 USD
Rozpočet : 04 144 566 USD

Nádherné bytosti / Beautiful Creatures (2013) | ČSFD.cz
Nádherné bytosti Beautiful Creatures; Nádherné bytosti ... Ona i její příbuzní jsou Zaklínači, mocné bytosti s pozoruhodnými schopnostmi.
Nádherné bytosti (2013) - Online Filmy - filmy zdarma Online
Nádherné bytosti ,Online filmy, zdarma , ke stažení. Popis filmu Ethan (Alden Ehrenreich) je životní smolař. Po předčasné matčině smrti de facto přišel i o otce, protože ten se utápí v žalu a syn pro něj přestal existovat.
Kronika prokletých zaklínačů: Nádherné bytosti - Kami ...
Už mi to všechno přijde natolik stejné, a proto jsem si Nádherné bytosti opravdu užila, konečně příjemná změna s obyčejným klukem a s reálný světem.
Nádherné bytosti, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Nádherné bytosti (2013) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Nádherné bytosti. Ethan (Alden Ehrenreich) je životní smolař. Po předčasné matčině smrti de facto přišel i o otce, protože ten se utápí v žalu a syn pro něj přestal existovat.


Sleduj Filmy. Cz titulky. Download.1080p. Český Film. Stáhnout. Stream. iPhone. Film online. Ulozto.. Celý Film. Český Dabing. Hd. BDrip. MP4. 4k blu ray. Zdarma. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Cz dabing. České. 480p. Avi. 720p. iPad. Full Movie. Česká. Ke Stažení. Watch Free. DVDrip