Mladí muži za pultem 1994 Online CZ Titulky

Mladí muži za pultem 1994 Online CZ Titulky

★★★★☆

Mladí muži za pultem má skóre 7,2 z 10, na základě 1106 recenzí



Dante Hicks (Brian O Hallaron) prožívá jeden z nejhorších dnů v životě. V práci, v malém obchůdku Quick stop, zastupuje za parťáka a netuší, jaké peklo na něho čeká. Randal Graves (Jeff Anderson), jeho nejlepší kamarád, pracuje ve vedlejší videopůjčovně, jenomže nenávidí zákazníky a tak je uráží a zesměšňuje. Celý film se odehráva jeden den a je rozdělen na kapitoly, jako byste četli knihu.
Nezávislá černá komédie od geniálního režiséra Kevina Smitha z roku 1994 se ujala i na festivalu v Cannes a na dalších festivalech po celém světe. Celý film je jako jedna malá povídka z New Jersy a vypráví o zamotaném živote jednoho prodavače. Režisér Kevin Smith zde ztvárnil roli tichého Boba, která je známa i z jeho dalších filmů.


Mladí muži za pultem 1994 Online CZ Titulky

Mladí muži za pultem

Podrobnosti


Původní název : Mladí muži za pultem
Země : Pákistán
Délka : 157 minut
Jazyk : laoština (lo)
Žánr : komedie
Režie : Aderyn Umayrah
Scénář : Ottilia Resham

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shenika Ikraa, Miss Calia
Hudba : Clementine Madyson
Produkce : Jahed Caeden
Kamera : Ragad Milli
Kostýmy : Lybah Elie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : MGM-British
Premiéra : USA 18. březen 1904
Distribuce : Shaftesbury Films
Tržby : 74 618 091 USD
Rozpočet : 43 774 731 USD

Mladí muži za pultem - sledujfilmy.online
Snímek Mladí muži za pultem vypráví o dvojici pohodlných obchodníků, kteří štvou zákazníky, hádají se o filmech a hrají hokej na střeše obchodu.
Mladí muži za pultem, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Jestliže vás obslouží, neznamená to ještě, že vás mají rádi. Snímek Mladí muži za pultem vypráví o dvojici pohodlných obchodníků, kteří štvou zákazníky, hádají se o filmech a hrají hokej na střeše obchodu.
Mladí muži za pultem - hbogo.sk
Jeden divoký den v životě dvou přepracovaných mužů za pultem, jejichž jazyk ostrý jako břitva a neobvyklé pracovní manýry dávají zcela nový význam pojmu zákaznický servis.
Podvodníci z New Jersey / Clerks (1994) | ČSFD.cz
Snímek Mladí muži za pultem vypráví o dvojici pohodlných obchodníků, kteří štvou zákazníky, hádají se o filmech a hrají hokej na střeše obchodu. (oficiální text distributora) Nezávislá komedie zachycuje jeden den dvou pohodlných prodavačů z New Jersey.
Mladí muži za pultem | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Snímek Mladí muži za pultem vypráví o dvojici pohodlných obchodníků, kteří štvou zákazníky, hádají se o filmech a hrají hokej na střeše obchodu.


Film online. Download. Zdarma. iPhone. Cz titulky. Ke shlédnutí. 720p.1080p. 4k blu ray. Český Dabing. Česká. Watch Free. iPad. Stáhnout. Cz dabing. DVDrip.. Stream. 480p. Hd. Ulozto. Avi. Český Film. Sleduj Filmy. Celý Film. Ke Stažení. České. BDrip. Ke Shlednutí. MP4. Full Movie